Love Nature HD a intrat in grila Orange cablu
Postul de documentare Love Nature HD a fost introdus in grila de programe de cablu digital Orange in zonele cu infrastructura proprie. Postul nu a fost introdus in zonele in care este folosita reteaua si grila Telekom. Este disponibil in grila pe pozitia 428.

Acesta este primul program introdus in grila proprie de cablu dupa eliminarea posturilor Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, DTX HD si Food Network. Dintre cele 4 posturi eliminate din grila, Discovery Showcase HD a fost inchis de grupul Discovery in Romania. Discovery Science si DTH au fost eliminate si de pe DTH-ul Orange.

Love Nature HD este un post canadian care difuzeaza serii si documentare despre viata salbatica si natura. Acest post este detinut de Blue Ant Media, companie controlata de Michael MacMillan. De azi, Love Nature este disponibil atat in format SD cat si HD in grila Focus Sat.

Pana recent, Love Nature era disponibil doar la iNES in format 4k.
De asemenea, Orange a efectuat recent urmatoarele modificari pe satelit:

 • MTV Europe este disponibil si in pachetul Local HD;
 • DW HD si TV5 nu mai sunt disponibile in Local HD;
 • Animal Planet, History Channel si JimJam sunt disponibile doar in pachetul Family HD;

Love Nature HD a intrat in grila Orange cablu

Desi abonatii Orange asteptau mai multe posturi care sa le inlocuiasca pe cele eliminate din grila, Orange a introdus, momentan, doar Love Nature HD.

Sfarsitul anului 2020 si inceputul lui 2021 au venit cu schimbari in grilele de programe ale operatorilor Focus Sat, Orange si Telekom. Ceilalti doi furnizori majori de servicii fixe, Digi si Vodafone, nu au efectuat recent modificari ale grilei insa Vodafone a anuntat un nou parteneriat cu grupul Discovery pentru noua platforma streaming Discovery+.

Nu ezitati sa va scrieti parerea despre aceste modificari in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. DW English HD și TV 5 Monde Europe nu erau disponibile nici înainte în Local

  History HD era și înainte disponibil doar în Family

  JimJam cu siguranță a fost mutat din World în Family, deoarece eu nu știam acest lucru , iar MTV Europe sigur a intrat în Local ?
  (Dacă sursa voastră e site-ul orange , nu e 100% sigur , deoarece JimJam mereu a fost trecut în Family , deși e în World)
  De Animal Planet HD știu că anunțase cineva pe articolul dedicat grilei orange că a trecut din World în Family