Met Gala: Live From E! se vede pe E! Entertainment
In acest material vom detalia cele mai interesante programe difuzate pe posturile E! Entertainment in luna mai.

E! News: Daily Pop – De marti pana sambata, de la ora 13. Liliana Vasquez, Victor Cruz si Scott Twediee aduc telespectatorilor cel mai interesant buletin de stiri din lumea vedetelor pop.

Nightly Pop – De miercuri pana sambata, de la ora 00:00. Nightly Pop este emisiunea care aduce in fata telespectatorilor cele mai interesante stiri din lumea Hollywood. Aceasta emisiune prezinta informatiile din lumea divertismentului fara perdea. Sunt prezentate cele mai interesante stiri de pe postul E! Entertainment.

Met Gala: Live From E! – 3 mai, ora 22. Gala Met este cea mai importanta gala a modei din New York. Este cea mai prestigioasa si exclusiva gala a modei unde cele mai importante vedete ale industriei doneaza bani. Met Gala se desfasoara anual la Metropolitan Museum of Art din New York.

Botched – sezonul 7 va fi difuzat in fiecare duminica, de la ora 22. Si in acest sezon vom continua sa vedem cele mai interesante interventii efectuate de doctorii esteticieni de renume mondial, Terry Dubrow si Paul Nassif. Cei doi doctori repara operatiile estetice nereusite de alti doctori.

Botched: 7 Year stitch – 22 mai, de la ora 22. In acest program vom vedea cum cuplul de doctori Terry Dublow si sotia sa, Heather Dubrow, ajuta cupluri aflate in pragul divortului.

Iata modul de desfasurare a acestui reality show: cuplurile care vor sa isi mai dea o sansa in relatia lor pot apela la ajutorul celor doi specialisti si a echipei lor. Cei doi doctori ii asculta pe cei doi parteneri pentru a afla ce problema au si cu ajutorul echipei de nutritionisti, instructori de fitness si terapeuti incearca sa le rezolve problemele de cuplu.

Cuplurile primesc acest ajutor timp de 7 saptamani, dupa acest interval de timp vom vedea rezultatul final iar cei doi parteneri vor hotara daca dupa aceste rezultate vor continua sa ramana impreuna sau nu.

Postul de televiziune E! Entertainment apartine companiei NBC Universal si difuzeaza emisiuni din showbiz-ul american. E! Entertainment se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.