Miezul noptii la Pera Palace – serial turcesc istoric Netflix
Platforma de streaming Netflix va lansa pe 3 martie un serial turcesc istoric. Serialul se numeste Pera Palas’ta Gece Yarisi / Miezul noptii la Pera Palace / Midnight at Pera Palace (2022).

Serialul original Netflix este realizat dupa romanul scris de Charles King. In carte, autorul povesteste primii ani dupa Primul Razboi Mondial unde lumea buna din Turcia se perinda in jurul hotelului Pera Palace din Istanbul. Hotelul Pera Palace exista si astazi.

Dupa ce Imperiul Otoman se destrama, apare Turcia moderna iar hotelul Pera Palace ramane neschimbat si la fel de aglomerat ca pe vremea epocii de mult apuse. In acest hotel se incheiau afaceri si se intalneau aristrocatii aventurieri si diferiti spioni de toate natiile.

Romanul Miezul noptii la Pera Palace a fost tradus si la noi. Serialul prezinta o ziarista din secolul 21 pe nume Esra (Hazal Kaya) care, vrand sa scrie un articol despre acest celebru hotel, isi va petrece o noapte intr-o camera a hotelului. Esra va dormi in camera 411 iar a doua zi ea se trezeste in anul 1919, camera de hotel fiind o poarta a timpului. Ajunsa in anul 1919, ziarista este nevoita sa se adapteze acelor vremuri.

Esra va cunoaste o serie de celebritati ale acelor vremuri cum ar fi: scriitoarea Agatha Christie (Clare Louise Frost), Ahmet (Tansu Bicer) – managerul hotelului Pera Palace din acele vremuri – si un patron de club pe nume Halit (Selahattin Pasali). Esra va descoperi o conspiratie impotriva lui Mustafa Kemal, fondatorul Turciei moderne, si decide sa faca ceva pentru a apara viitorul tarii sale.

Miezul noptii la Pera Palace – serial turcesc istoric Netflix

Fanii serialelor turcesti au mai vazut actrita Hazal Kaya (Esra) jucand in seriale ca Povestea noastra si Feriha, aceste seriale au fost difuzate in trecut de Kanal D Romania. Serialul Miezul noptii la Pera Palace a fost facut de Emre Sahin, care a regizat si serialul Ascensiunea Imperiilor: Otomanii (Rise of Empires: Ottoman), disponibil de asemenea pe Netflix (in acest an se va lansa sezonul 2).

Serialul Miezul noptii la Pera Palace are un sezon cu un total de 8 episoade. Pe platforma de streaming Netflix putem urmari o serie de seriale turcesti cum ar fi: Fatma, Clubul Istanbul, Iubirea: Curs pentru incepatori, Atye, Ultimul Protector al orasului si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.