Narcos: Mexico – data lansare sezonul 3
Netflix a confirmat data lansarii sezonului 3 al serialului de succes Narcos: Mexico, mentionand ca acesta va fi ultimul sezon.

Narcos: Mexico exploreaza originile razboiului impotriva drogurilor ajungand pana la radacinile acestuia, atunci cand lumea traficantilor mexicani era dezorganizata si formata din mai multi traficanti individuali.

Serialul prezinta ridicarea la putere a cartelului Guadalajara din anii ’80, atunci cand Felix Gallardo a preluat conducerea, incercand sa uneasca traficantii pentru a crea un imperiu al drogurilor. Atunci cand agentul DEA Kiki Camarena se muta impreuna cu sotia si cu fiul sau din California in Guadalajara pentru a ocupa o noua pozitie, realizeaza ca aceasta misiune va fi mai dificila decat pare.

Pe masura ce Kiki strange informatii despre Felix si devine din ce in ce mai implicat in aceasta misiune, declanseaza o serie de evenimente tragice ce vor influenta decisiv lupta impotriva drogurilor din anii ce urmeaza.

La finalul sezonului 2, Felix Gallardo este arestat iar sezonul 3 se va concentra, probabil, pe golul de putere lasat de acest eveniment si lupta altor traficanti pentru a ajunge la conducere.

Narcos: Mexico a fost lansat in urma succesului avut cu serialul Narcos (acesta din urma prezenta ascensiunea si caderea cunoscutului traficant de droguri columbian, Pablo Escobar) iar ambele au fost apreciate atat de critici cat si de fani.

Narcos: Mexico – data lansare sezonul 3

Fiecare sezon din Narcos a fost narat de catre cineva, anterior naratorii fiind Pedro Pascal, Boyd Holbrook sau Scoot McNairy. Ultimul sezon va fi primul narat de o femeie si anume de jurnalista mexicana Andrea Nunez (personaj interpretat de Luisa Rubino).

Narcos: Mexico a fost lansat in 2018 si are doua sezoane disponibile in prezent, fiecare sezon fiind alcatuit din cate 10 episoade. Sezonul 2 a fost lansat la inceputul lui 2020 iar sezonul 3 (care va fi ultimul sezon) va fi adaugat pe Netflix pe 5 noiembrie 2021. Sezonul 3 va avea tot 10 episoade.

Pe IMDb, serialul Narcos: Mexico a obtinut nota 8.4 din aproximativ 67.000 de recenzii.
Din distributia serialului fac parte actori precum Diego Luna, Scoot McNairy, José María Yazpik, Alejandro Edda, Michael Peña si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.