Netflix testeaza abonamentul Mobil

Netflix, compania americana care ofera servicii video on-demand testeaza in Romania un abonament mai ieftin destinat utilizatorilor mobili. Abonamentul „Mobil” costa 3.99 euro pe luna si este echivalentul abonamentului „Minim”, singura diferenta fiind ca abonamentul „Mobil” poate fi utilizat doar pe aplicatia Netflix pe mobil.

Abonamentul „Mobil” de la Netflix are urmatoarele caracteristici:

  • nu putem viziona continut HD/UltraHD;
  • nu putem viziona continut pe laptop/TV/PC;
  • poate fi utilizat de catre o singura persoana;

Netflix testeaza abonamentul Mobil2

Netflix testeaza abonamentul Mobil

Netflix testeaza si in Romania abonamentul „Mobil”, dupa modelul lansat in tari precum India si Malaysia, in India fiind lansat recent, in luna martie 2019. Totusi, cel mai avantajos abonament Netflix ramane „Premium”, la 11.99 euro pe luna putem beneficia de continut HD/UltraHD pentru maxim 4 dispozitive care pot fi utilizate simultan. Abonamentul este avantajos in special daca avem un grup de 4 persoane in care dorim sa-l impartim.

De asemenea, Netflix a testat recent in Romania abonamentele saptamanale prin care puteam beneficia de urmatoarele tarife, in functie de abonamentul dorit:

  • Minim: 2.49 euro;
  • Standard: 2.99 euro;
  • Premium: 3.49 euro;

Netflix testeaza abonamentul Mobil

Atat abonamentul „Mobil” cat si variantele saptamanale ar putea fi optiuni utile, abonamentul „Mobil” fiind util daca nu impartim abonamentul cu alte persoane si utilizam Netflix pe telefon mobil/tableta iar abonamentele saptamanale ar fi avantajoase daca dorim sa utilizam Netflix pentru o scurta perioada in concediu sau in timpul un deplasari/delegatii, fara sa platim abonamentul integral. Acestea sunt momentan teste si este posibil ca aceste variante sa nu fie implementate permanent, asa cum momentan abonamentele saptamanale nu sunt disponibile.

Netflix, fondata in 1997 in California, este una din cele mai apreciate platforme VOD. Platforma Netflix este disponibila in peste 190 de tari la nivel mondial, nefiind momentan disponibila in Siria, Coreea de Nord si Crimeea. Voi ce parere aveti despre noul abonament „Mobil” lansat de catre Netflix? V-ar avantaja acest abonament?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.