Nobody: Erou de serviciu / Furios si iute 9 – Film Now
In acest material vom detalia filmele lunii iulie difuzate de Film Now.
Nobody: Erou de serviciu (2021) – 3 iulie, ora 20. Hutch Mansell (Bob Odenkirk) este un familist convins iar viata lui si a familiei sale se schimba radical atunci cand in casa lui intra cativa hoti cu intentia de a-i fura lucruri pretioase.

Mansell ii surprinde si incearca sa ii faca sa plece din casa. In timpul confruntarii, el omoara un hot. Acel hot era fratele unui mafiot rus care doreste sa razbune moartea acestuia, astfel incat Mansell trebuie sa isi apere familia.

Filmul Nobody: Erou de serviciu are durata de o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Ghost in the Shell / Spiritul din Cochilie (2017) duminica, 10 iulie, ora 20. Un grup de hackeri sparg diverse conturi ale unor oameni si obtin de la ei informatii. Daca persoanele respective doresc sa isi recupereze informatiile importante, hackerii ii obliga sa faca diverse infractiuni. Sectia 9 de politie condusa de Major (Scarlett Johansson), un cyborg doreste sa ii opreasca pe acesti hackeri. Gruparea hackerilor este condusa de un om care doreste sa distruga toti cyborgii.

Filmul Spiritul din cochilie are durata de o ora si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

The Outpost / Avanpostul (2019) – 15 iulie, ora 21:45. O unitate americana de soldati aflata in Afganistan se lupta cu talibanii care ii ataca coordonat. Aceasta batalie dintre americani si talibani a avut loc in regiunea Kamdesh. Aceasta confruntare a fost cea mai sangeroasa batalie din Afganistan, iar acest detasament a fost cel mai decorat detasament din conflictul de 19 ani.
Filmul Avanpostul are durata de 2 ore si 3 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Nobody: Erou de serviciu / Furios si iute 9 – Film Now

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn / Pasari de prada si fantastica Harley Quinn (2020) – 17 iulie. Dupa ce Joker renunta la Harley Quinn (Margot Robbie), aceasta va forma o echipa cu super eroinele Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Hunters (Mary Elizabeth Winstead) si Renee Montoya (Rosie Perez) pentru a salva o tanara din mainile unui criminal.

Filmul Pasari de prada si fantastica Harley Quinn are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Fast & Furios 9 / Furios si iute 9 (2021) – 31 iulie. Dom Torreto  (Vin Diesel) duce o viata linistita alaturi de familia sa insa pericolul nu a trecut, el lasand in trecut treburi nerezolvate care acum ii ameninta familia. Echipa se reuneste pentru a opri un complot organizat de cel mai priceput sofer si asasin, este vorba chiar de fratele lui Dom, Jakob (John Cena).

Filmul Furios si iute 9 a obtinut in pandemie cele mai mari incasari, 700 de milioane de dolari la lansare. Filmul are durata de 2 ore si 23 de minute pe IMDb a obtinut nota 5,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.