Noul router wireless portabil ZTE MF920V 4G oferit de catre Digi (RCS & RDS)

Ultimul echipament mobil oferit pentru conectivitate de catre Digi (RCS & RDS) este router-ul wireless portabil ZTE MF920V 4G. Acesta este un dispozitiv foarte interesant si util pe care il utilizam in zonele in care Digi are acoperire pentru partajarea serviciului de internet.

Cum se introduce cartela SIM in router-ul wireless portabil ZTE MF920V?

Cartela SIM se introduce in dispozitiv tragand de capacul pe care scrie “Reset” iar cartela o intrducem cu circuitul in sus si coltul decupat in dreapta – sus. Cartela SIM introdusa trebuie sa fie micro-SIM.

Cum setam/configuram router-ul wireless portabil ZTE MF920V?

In mod normal configurarea ar trebui sa se efectueze automat, nefiind nevoie sa introducem informatii suplimentare privind profilul de internet. Insa, in cazul in care nu se intampla acest lucru, facem operatiunile de mai jos.

Configurarea dispozitivului ZTE se face accesand in browser link-ul http://192.168.0.1 , parola este admin.

Accesam meniul Settings – Network Settings (sau Connection Settings) – APN

Profile Name: Digi
APN: internet
Set as default.

Daca nu functioneaza sa editam profilul de internet APN inseamna ca serviciul de internet este deja conectat.Noul router wireless portabil ZTE MF920V 4G oferit de catre Digi (RCS & RDS)1

Cum ne conectam la wi-fi pe router-ul wireless portabil ZTE MF920V?

Dupa ce am pornit dispozitivul si am introdus cartela SIM, cautam retelele wi-fi disponibile si ar trebui sa apara reteaua “Optus_x” sau “Digi_x”. Selectam aceasta retea si introducem parola trecuta pe eticheta lipita pe dispozitiv (la SSID sau PSK apare parola).

Daca intampinam probleme la conectarea wireless, avem posibilitatea sa ne conectam atat la dispozitiv cat si la internet prin usb. Conectat modemul ZTE MF920V prin USB la computer urmand sa porneasca instalarea automata a software-ului.

Care sunt sistemele de operare compatibile cu hotspot-ul wireless portabil ZTE MF920V?

Acest router este compatibil cu urmatoarele sisteme de operare:

Windows: Vista, XP, 7, 8 si 10;

MAC OS X: de la 10.5.11 in sus;

Linux: nu este mentionat exact care distributii;

Acest hotsport portabil include cateva optiuni pentru Securitate (firewall) printre care si Port Filtering, Port Forwarding, UPNP, DMZ, System Security. Daca este nevoie vom detalia in viitor fiecare optiune in parte.

Conexiunea de internet poate sa fie atat 3G cat si 4G, in functie de acoperirea Digi disponibila in zona in care ne aflam.

Router-ul wireless ZTE MF920V are o baterie de 2000 mAh.

Momentan nu am reusit sa intru in posesia acestui dispozitiv insa voi actualiza articolul cu informatii noi pe masura ce reusesc sa testez hotspot-ul din discutie.

Daca intampinati probleme sau aveti nevoie de informatii privind acest model, lasati un comentariu.

Produsul poate fi achizitionat si de AICI fara contract/abonament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele