Oferta Digi – 50% reducere 6 luni
Digi (RCS & RDS) revine luna aceasta cu o oferta avantajoasa la contractarea serviciilor fixe si mobile. Campania se numeste Netuarie si a mai fost lansata de Digi in luna februarie 2020.

In cadrul campaniei Netuarie, Digi ofera 50% reducere la abonament timp de 6 luni, atat pentru serviciile fixe cat si pentru serviciile mobile. Reducerea se aplica la orice serviciu nou (atat pentru clientii noi cat si pentru abonatii existenti) cat si pentru upgrade-uri insa este important de stiut ca oferta este disponibila exclusiv online, pe site-ul digi.ro.

Oferta Netuarie va fi disponibila in perioada 15 – 21 februarie 2021, valabilitatea este cu 2 zile mai mare decat aceeasi oferta lansata anul trecut. Reducerea se aplica doar abonamentelor urbane, nu si celor rurale iar perioada contractuala trebuie sa fie de 24 de luni. Daca se va solicita rezilierea abonamentului inainte de expirarea perioadei contractuale, este necesar sa se achite reducerea oferita.

Digi a afisat un slide cu aceasta oferta pe site-ul oficial digi.ro iar informatiile au fost confirmate de catre reprezentantii serviciului de relatii cu clientii.

Insa, in multe zone rurale se ofera deja reducere 50% la abonament timp de 6 sau 12 luni. Tot in zonele rurale se ofera bonuri valorice cadou de pana la 550 de lei (in functie de numarul de servicii contractate) sau televizor inclus.

Reamintim ca Digi a lansat la finalul lunii trecute o oferta la portare (Cel mai tare in portare), la fiecare numar portat in reteaua Digi vom avea reducere la abonament 50% timp de 6 luni. Valabilitatea aceste oferte la portare este pana la data de 31 martie 2021.

Oferta Digi – 50% reducere 6 luni

RCS – RDS este cel mai mare furnizor de servicii fixe din tara iar daca suntem interesati sa ne abonam in aceasta retea, este indicat sa asteptam lansarea unei astfel de oferte, pentru a beneficia de reducere la serviciile contractate.

Voi ce parere aveti despre ofertele Digi?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Aceasta oferta este supusa unor termene si conditii. Cand ajungi sa faci contractul afli ca de fapt nu sunt chiar 6 luni consecutive. Reducerea se aplica in lunile 6,7,8 si 22,23,24. Aveti grija ce semnati si informativa cu atentie.