Oferta Digi – 50% reducere 6 luni
Digi (RCS & RDS) revine luna aceasta cu o oferta avantajoasa la contractarea serviciilor fixe si mobile. Campania se numeste Netuarie si a mai fost lansata de Digi in luna februarie 2020.

In cadrul campaniei Netuarie, Digi ofera 50% reducere la abonament timp de 6 luni, atat pentru serviciile fixe cat si pentru serviciile mobile. Reducerea se aplica la orice serviciu nou (atat pentru clientii noi cat si pentru abonatii existenti) cat si pentru upgrade-uri insa este important de stiut ca oferta este disponibila exclusiv online, pe site-ul digi.ro.

Oferta Netuarie va fi disponibila in perioada 15 – 21 februarie 2021, valabilitatea este cu 2 zile mai mare decat aceeasi oferta lansata anul trecut. Reducerea se aplica doar abonamentelor urbane, nu si celor rurale iar perioada contractuala trebuie sa fie de 24 de luni. Daca se va solicita rezilierea abonamentului inainte de expirarea perioadei contractuale, este necesar sa se achite reducerea oferita.

Digi a afisat un slide cu aceasta oferta pe site-ul oficial digi.ro iar informatiile au fost confirmate de catre reprezentantii serviciului de relatii cu clientii.

Insa, in multe zone rurale se ofera deja reducere 50% la abonament timp de 6 sau 12 luni. Tot in zonele rurale se ofera bonuri valorice cadou de pana la 550 de lei (in functie de numarul de servicii contractate) sau televizor inclus.

Reamintim ca Digi a lansat la finalul lunii trecute o oferta la portare (Cel mai tare in portare), la fiecare numar portat in reteaua Digi vom avea reducere la abonament 50% timp de 6 luni. Valabilitatea aceste oferte la portare este pana la data de 31 martie 2021.

Oferta Digi – 50% reducere 6 luni

RCS – RDS este cel mai mare furnizor de servicii fixe din tara iar daca suntem interesati sa ne abonam in aceasta retea, este indicat sa asteptam lansarea unei astfel de oferte, pentru a beneficia de reducere la serviciile contractate.

Voi ce parere aveti despre ofertele Digi?

Update 01.07.2021: In prezent, Digi are in desfasurare alte doua oferte prin care ofera reducere 50% la abonament timp de 6 luni pentru serviciile nou-contractate si la portarea unui numar din alta retea; Ofertele se numesc Ce-i al tau e pus deoparte si Mobilizare, ambele fiind valabile pana pe 4 iulie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII

 1. BUNA ZIUA
  SUNT **** FLAVIU **** JUDETUL HARGHITA LOC SARMAS HODOSA NR *** DORES CONTRACT CABLU DGI SI INTERNET
  NR TELEFON ****** SAU **********

 2. Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca beneficiez de reducera de 50% la abonamentul cablu tv, telefonie mobila-fixa,internet in situatia in care am beneficiat si anul trecut de reducera de la d-voastra.Mutumesc.

  • Daca faceti upgrade online pe site-ul Digi .ro la orice serviciu ( tv internet, mobil) atunci veti beneficia de reducere 50 %. Exemplu daca aveti tv analog si internet fiberlink 300 si treceti la tv digital si internet fiberlink 500 atunci se aplica acea reducere de 50% timp de 6 luni. Oferta este valabila doar online nu in magazinele digi.

 3. Bună dimineața!
  Locuiesc în Persinari Dâmbovița, avem televiziune prin cablu(DIGI),cit și altele ,în prezent sunt abonat pana pe 31 mai la alta televiziune dar vreau sa trec la Digi tv și vreau sa știu dacă vreo oferta la tv,internet și telefonie.

  • La telefonia mobila se ofera o reducere de 50% la abonament timp de 6 luni la un contract de 24 de luni. Pentru a afla ofertele pentru tv sunati la departamentul Relatii Clientii. Din cate stiu la tv se ofera o reducere de 50% la abonament timp de 4 luni la un contract de 24 de luni.

   • Se ofera reducere 50% timp de 6 luni doar daca se porteaza un numar din alta retea. Daca nu se porteaza, nu este valabila oferta Mobilizarea. In multe zone nu se ofera nimic la contractele noi. Fiind zona rurala, posibil sa existe oferte locale.

 4. Buna ziua.O intrebare: Contractul meu expira la data de 13 mai 2021 , daca renoiesc contratul inainte de expirare beneficiez de o reducere( Cablu TV si Internet) Va multumesc.

 5. Aceasta oferta este supusa unor termene si conditii. Cand ajungi sa faci contractul afli ca de fapt nu sunt chiar 6 luni consecutive. Reducerea se aplica in lunile 6,7,8 si 22,23,24. Aveti grija ce semnati si informativa cu atentie.