Oferta Digi – Si una, si alta
Digi Romania (RCS & RDS) a lansat astazi o noua oferta pentru clientii sau potentialii clienti care contracteaza cel putin un serviciu nou de internet fix sau/si un serviciu de televiziune. Aceasta oferta este disponibila strict online.

Abonatii care opteaza pentru internet fix sau televiziune vor avea 50% reducere la abonament timp de 4 luni. Reducerea se aplica si la alte servicii contractate impreuna cu internet fix sau televiziune, de exemplu pentru extraoptiuni TV. Reducerea se va aplica in primele 4 luni insa nu se cumuleaza cu alte reduceri deja aplicate.

Oferta este valabila intre 11-24.03.2022 iar serviciile se contracteaza pe 24 de luni pentru a beneficia de reducere. Digi a mai lansat in trecut oferte similare sub alte nume de campanii, in care era oferita aceeasi reducere.

Oferta Digi – Si una, si alta

Pe langa notificarile trimise abonatilor, operatorul a lansat si un clip de promovare, care poate fi vizionat aici:

Digi are in prezent o alta campanie in desfasurare numita Mobilizarea prin care ofera reducere la abonamentul de telefonie mobila 50% timp de 6 luni in cazul in care se porteaza un numar din alta retea. Aceasta oferta este valabila pana la finalul lunii martie.

Reamintim ca Digi a anuntat recent furnizarea serviciului HBO Max in locul HBO GO (noua platforma a fost lansata in Romania pe 8 martie), fara costuri suplimentare. Astfel, abonatii Digi care au televiziune prin cablu, internet fix si una dintre extraoptiunile HBO sau Maxpack, vor putea beneficia in baza acestui pachet HBO Max.

Toti operatorii principali de televiziune au anuntat ca ofera HBO Max in aceleasi conditii precum HBO GO, fara a fi adaugate costuri suplimentare. In cazul dispozitivelor mobile si televizoarelor, daca nu a fost descarcata automat noua aplicatie, va trebui sa o descarcam noi.

Voi ce parere aveti despre cea mai noua oferta Digi? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. 50% reducere la abonament timp de 4 luni = 2 luni de abonament cu 100% reducere. Depinde cum o impachetezi si cum o scoti pe taraba. In orice caz, asta nu este o oferta care sa rupa piata.

    Daca ofereau 6 luni reducere 50%, sau 1 an gratuit HBO Max si o impachetau ca si oferta speciala de lansare a serviciului, sau 1 an gratuit Netflix era cu totul altceva.