Radio Tananana a pierdut licenta din Bucuresti
Radio Tananana a pierdut licenta statiei din Bucuresti, situatie discutata in cursul sedintei CNA de astazi, 13 iulie 2021.

Postul de radio Tananana a pierdut licenta din Bucuresti motivul fiind ca reprezentantii postului nu au depus la timp la CNA dosarul de prelungire a licentei. Licenta a expirat duminica, 11 iulie 2021, iar reprezentantii postului nu au depus actele necesare in vederea prelungirii valabilitatii. Vestea a fost confirmata si printr-o postare lasata astazi pe pagina Facebook Radio Tananana, mentionand ca pe Bucuresti vor putea fi ascultati doar in mediul online.

Iulia Ciobotaru, reprezentanta postului Radio Tananana a mentionat in cadrul sedintei CNA ca intarzierea a fost cauzata de criza medicala internationala, ei fiind afectati deoarece sediile sociale sunt in tari internationale precum Insulele Virgine Britanice sau Hong Kong.

Licentele pentru Timisoara, Medgidia, Husi, Targoviste si Hunedoara raman nemodificate, astfel incat Radio Tananana va emite in continuare in FM in aceste localitati, frecventele fiind urmatoarele:

Timisoara 89.7 FM
Targoviste 90.5 FM
Hunedoara 92.1 FM
Medgidia 93.5 FM
Husi 97.6 FM

Inca de anul trecut, postul de radio a trecut prin schimbari semnificative, din luna aprilie o mare parte a echipei editoriale a plecat iar in octombrie a fost solicitata cresterea productiei proprii cu 3%.

Licentele acestui post sunt detinute de Videomarket SRL. Radio Tananana se auzea in Bucuresti pe frecventa 92.7, fiind unul dintre cele mai vechi posturi de radio din capitala.

Radioul Tananana a mai avut probleme si anul trecut cand aproape toata echipa editoriala a postului a plecat. Postul de radio Activ EFEM s-a redenumit in 2015, devenind Radio Tananana. Vlad Craioveanu este unul dintre cele mai importante nume care au facut parte din echipa radioului Tananana, el a realizat o emisiunea matinala si a parasit postul de radio in 2016.

Pe Radio Tananana au fost difuzate de-a lungul timpului emisiuni precum Undersound cu Miru, Intreb pentru un prieten, Rush Hour cu Tobi Ibitoye sau In stare de radio.

Voi ce parere aveti despre Radio Tananana? Va afecteaza retragerea licentei din Bucuresti?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU