Party Mix – un nou canal TV de muzica

Party Mix – un nou canal TV de muzica – Consiliul National al Audiovizualului a aprobat solicitarea Best Mix SRL Campina pentru un nou canal de muzica din Bucuresti numit Party Mix. Postul va emite in format SD, HD si 4k.

Party Mix va difuza muzica de petrecere, Laurentiu Megele motivand ca postul ar fi util in conditiile in care in prezent exista mult continut tip teleshopping, Party Mix nu va difuza astfel de continut si va avea strict continut legat de muzica de petrecere.

Conform paginademedia.ro, Gabriel Tufeanu – membru CNA –  a mentionat ca proiectul nu pare realist in special in ceea ce priveste emisia in format 4k:
„Dumneavoastra mai aveti niste canale. Bucuretti TV este si SD și HD. Travel Mix-ul aveti si 4K. Eu, cu tot cablul meu, nu vad Travel Mix 4K. Party Mix 4k, HD si SD nu cred ca va functiona. Sunt prea multe variante, prea mult spatiu de ocupat in cablu, mai cu seama daca distribuiti canalul 4K. Nu mi se pare realist, eu m-as axa pe ceva. Cereti de toate că poate o cadea ceva.”

Laurentiu Megelea a specificat, in legatura cu programul Travel Mix 4k, demersurile efectuate de Best Mix SRL pentru introducerea postului in grilele operatorilor insa refuzul acestora motivat de lipsa de banda necesara acestui post. De asemenea, proprietarul Best Mix SRL a mentionat ca pe Party Mix vor fi difuzate piesele unor artisti care nu sunt difuzate pe alte posturi, exemplu formatia Alesis.

Best Mix SRL Campina este detinuta de omul de afaceri Laurentiu Megelea si administreaza urmatoarele posturi:
-Travel Mix;
-Valea Prahovei TV (VP TV);
-Bucuresti TV;
-Best FM;

Toate televiziunile detinute de Best Mix Campina emit in format SD/HD iar Travel Mix emite inclusiv in format 4k. Voi ce parere aveti despre acordarea licentei pentru canalul Party Mix?

Update 18.11.2019: Conform reprezentantilor Party Mix canalul se va lansa pe 01 decembrie 2019, vom actualiza articolul privind operatorii in grila carora va fi disponibil;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

2 COMENTARII