Mireasa isi schimba ora de difuzare pe Antena 1
Postul de televiziune Antena 1 a anuntat ca va opera noi schimbari in grila incepand cu data de 28 februarie. Dupa ce zilele trecute a anuntat ca din 28 februarie emisiunea Acces Direct se va muta complet pe Antena Stars, acum Antena 1 anunta alte doua modificari dupa cum vom mentiona mai jos.

Serialul Povesti de Familie revine in grila Antena 1 de luni, 28 februarie, de la ora 14. Povesti de Familie a mai fost difuzat de Antena 1 in locul emisiunii Mireasa. Serialul romanesc va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 14.

Povesti de Familie spune povesti adaptate din societatea in care traim. Telespectatorii vor vedea in serial subiecte abordate cu care se regasesc sau cu care s-au intalnit, cum ar fi: violenta domestica, bullying, diferente sociale, tradari si altele. Acesta este un serial atat pentru parinti cat si pentru copii.

Acest gen de emisiuni si seriale se pot vedea si pe alte posturi TV din tara, un exemplu elocvent ar fi emisiunea Lectii de viata difuzata de Pro TV in acelasi interval orar, 14-15, care abordeaza subiecte adaptate din viata sociala a romanilor.

Mireasa isi schimba ora de difuzare pe Antena 1

A doua modificare anuntata de Antena 1 o reprezinta ora de difuzare a emisiunii matrimoniale Mireasa. Emisiunea prezentata de Simona Gherghe va fi difuzata de luni, 28 februarie, de la ora 15. Pana pe 28 februarie, emisiunea va fi difuzata pe Antena 1 in intervaul orar 14-16. Dupa 28 februarie va intra pe post in intervalul orar 15-17, astfel va acoperi cele 60 de minute lasate libere de disparitia din grila postului Antena 1 a emisiunii Acces Direct.

Emisiunea matrimoniala Mireasa prezentata de Simona Gherghe a ajuns la sezonul cu numarul 5. Ora de difuzare a galei Mireasa ramane aceeasi, adica sambata de la ora 13:30. Acestea sunt modificarile de grila anuntate de postul Antena 1.

Reamintim ca in ultima perioada  Antena 1 a mai facut si alte modificari mentionate in alte articole. Printre cele mai importante modificari facute de Antena 1 ar fi amanarea difuzarii emisiunii de stand-up comedy numita Stand-UP Revolution, ce trebuia sa inceapa pe 16 februarie, insa a fost inlocuita cu un film artistic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.