Pienso en ti / Mereu in gandul meu – telenovela Acasa
Postul de televiziune Acasa va difuza din 6 iulie o noua telenovela marca Televisa. Noua telenovela se numeste Pienso en ti / Mereu in gandul meu (2023).

Mereu in gandul meu va inlocui telenovela Iubire si minciuni care se difuzeaza in acest moment. Telenovela va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 12 si spune povestea unei fete tinere si frumoase care are un vis, acela de a deveni cantareata.

Emilia (Dulce Maria) are un vis cu care mama sa nu este de acord, acela de a deveni cantareata. Intr-o zi, destinul ii indeplineste visul Emiliei atunci cand aceasta isi intalneste idolul in muzica, pe Angel (David Zepeda). Angel este liderul unei formatii cunoscute. El trece prin momente dificile pe plan personal pentru ca isi pierde ambii parinti. In momentul in care Angel o intalneste pe Emilia, acesta se indragosteste pe loc de ea, de felul ei de a fi si de modul in care ea priveste viata.

Cei doi se vor ajuta reciproc, Angel o ajuta pe Emilia sa devina cantareata cunoscuta iar Emilia ii acorda lui Angel sansa de a crede in dragoste. Cu timpul, intre Emilia si Angel se va crea o legatura si o iubire pe care nimeni nu va putea sa o destrame cu toate ca apropiatii celor doi vor face tot ce vor putea sa destrame aceasta iubire.

Pienso en ti / Mereu in gandul meu – telenovela Acasa

Distributia telenovelei Mereu in gandul meu este una de exceptie. Actrita Dulce Maria este fosta solista a trupei RBD, ea a jucat in telenovele ca Rebelde, Dragostea invinge, Viata de imprumut (unde a jucat alaturi de David Zepeda).

David Zepeda a mai jucat in telenovele ca: Stapana de trei ori, Ana, Pana la capatul lumii, Legea iubirii, Forta destinului, Un loc in inima ta si altele. Alexis Ayala (Fernando Perez) a mai jucat in telenovele ca Spune-mi ca esti a mea, In umbra trecutului sau Raza de luna.

Mereu in gandul meu are un sezon format din 75 episoade, durata fiecarui episod este de 60 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.