Pret abonamente internet Digi (RCS & RDS)
Digi este liderul pietei de internet fix in Romania, dezvoltand reteaua in permanenta si preluand operatori mici de telecomunicatii. Vom detalia abonamentele de internet oferite de Digi, atat pretul cat si beneficiile oferite.

Pretul abonamentelor de internet Digi depinde in primul rand de infrastructura din mediul in care ne aflam. Astfel, daca ne aflam in mediul urban sau in mediul rural, pachetele pot sa difere.

Acestea sunt abonamentele de internet oferite de Digi:
Fiberlink 300 (30 RON)
-viteza maxima download: 300 Mbps;
-viteza maxima upload: 150 Mbps;
-viteza medie: 250 Mbps download / 150 Mbps upload
-viteza minima: 200 Mbps download / 100 Mbps upload
-router wifi in custodie;
-2 conturi gratuite pentru serviciul Digi Wi-Fi;
-2 adrese e-mail @rdslink.ro;

Fiberlink 500 (35 RON)
-viteza maxima download: 500 Mbps;
-viteza maxima upload: 250 Mbps;
-viteza medie: 450 Mbps download / 250 Mbps upload
-viteza minima: 200 Mbps download / 100 Mbps upload
-router wifi in custodie;
-2 conturi gratuite pentru serviciul Digi Wi-Fi;
-2 adrese e-mail @rdslink.ro;
-20GB statiu de stocare gratuit in Digi Storage;
Pret abonamente internet Digi (RCS & RDS)

Fiberlink 1000 (40 RON)
-viteza maxima download: 940 Mbps;
-viteza maxima upload: 450 Mbps;
-viteza medie: 850 Mbps download / 400 Mbps upload
-viteza minima: 200 Mbps download / 100 Mbps upload
-router wifi in custodie;
-2 conturi gratuite pentru serviciul Digi Wi-Fi;
-2 adrese e-mail @rdslink.ro;
50GB statiu de stocare gratuit in Digi Storage;

Fiberlink Popular (17 RON)
-abonament destinat mediului rural;
-viteza maxima download: 45/95/300 Mbps (in functie de infrastructura din zona);
-viteza maxima upload: 20/95/150 Mbps (in functie de infrastructura din zona);
-router wifi in custodie doar pentru zonele cu viteza de maxim 300 Mbps;
-2 conturi gratuite pentru serviciul Digi Wi-Fi;
-2 adrese e-mail @rdslink.ro;

Fiberlink Gigabit Popular (25 RON)
-abonament destinat mediului rural;
-viteza maxima download: 500/940 Mbps (in functie de infrastructura din zona);
-viteza maxima upload: 250 Mbps;
-router wifi in custodie;
-2 conturi gratuite pentru serviciul Digi Wi-Fi;
-2 adrese e-mail @rdslink.ro;

Alte abonamente (28 RON)
Aceste abonamente sunt vechi in zonele in care nu s-a putut efectua upgrade automat. Spre exemplu, in unele blocuri in care infrastructura a ramas veche din cauza unor diverse motive (multi datornici in bloc, refuzul Asociatiei de Proprietari privind modificarea infrastructurii, etc.). Un astfel de abonament este Fiberlink 100.

Daca nu suntem multumit de viteza echipamentului ONT/ONU pe wireless si dorim un router suplimentar in chirie, putem lua unul din modelele KAON AR4010 sau ZTE H298A oferite de Digi la pretul de 5 RON/luna.

Pret abonamente internet mobil (date mobile) Digi (RCS & RDS)
Abonatii care doresc internet mobil (fara telefonie mobila) prin intermediul unui hotspot/stick pot opta pentru unul din urmatoarele abonamente:

Activ (15 RON)
-10 RON pe luna pentru abonatii Digi care beneficiaza/opteaza pentru Digi NET, Digi TV sau Digi Mobil;
-5GB trafic de date inclus in reteaua 3G;
-10GB trafic de date inclus in reteaua 4G;
-viteza maxima download: 15 Mbps (3G) / 75 Mbps (4G 2100 MHz banda 1) / 100 Mbps (4G 2600 MHz banda 38);
-viteza maxima upload: 4.6 Mbps (3G) / 21 Mbps (4G 2100 MHz banda 1) / 10 Mbps (4G 2600 MHz banda 38);
-acces gratuit la Digi Wi-fi;
-putem alege modem cu functie wifi pentru stickul 4G cu o chirie lunara de 9.92 RON, pentru a ne putea conecta cu mai multe dispozitive simultan;

Activ Plus (25 RON)
-20 RON pe luna pentru abonatii Digi care beneficiaza/opteaza pentru Digi NET, Digi TV sau Digi Mobil;
-10GB trafic de date inclus in reteaua 3G;
-20GB trafic de date inclus in reteaua 4G;
-viteza maxima download: 15 Mbps (3G) / 75 Mbps (4G 2100 MHz banda 1) / 100 Mbps (4G 2600 MHz banda 38);
-viteza maxima upload: 4.6 Mbps (3G) / 21 Mbps (4G 2100 MHz banda 1) / 10 Mbps (4G 2600 MHz banda 38);
-acces gratuit la Digi Wi-fi;
-putem alege modem cu functie wifi pentru stickul 4G cu o chirie lunara de 9.92 RON, pentru a ne putea conecta cu mai multe dispozitive simultan;

Pret abonament telefonie fixa Digi
Desi acest serviciu este din ce in ce mai putin folosit, inca este necesar in anumite cazuri, in special pentru persoanele varstnice. Acesta este singurul abonament de telefonie fixa disponibil in reteaua Digi:

DigiTEL In Familie (1.19 euro)
-minute nelimitate catre reteaua fixa si mobila Digi;
-100 de minute in retelele fixe nationale;

DigiTEL National (2.38 euro)
-desi acest pachet nu este afisat pe site-ul Digi, se ofera in continuarel
-minute nelimitate catre mobila Digi;
-minute nelimitate catre toate retelele fixe nationale;
-100 de minute in retelele mobile nationale si internationale, catre anumite destinatii;

Pentru a ne abona in reteaua Digi, avem urmatoarele variante:
-apel la relatii cu clientii pentru clienti noi, 0314004600;
-comanda online pe site-ul Digi;

Preturile abonamentelor prezentate mai sus sunt cu TVA inclus.

In anumite zone, in functie de concurenta si de campaniile aflate in derulare, se poate oferi promotional 3, 6 sau 12 luni reducere 50% la abonament. De regula aceste oferte sunt disponibile prin agenti de teren.
Daca aveti nelamuriri despre abonamentele de internet Digi sau doriti informatii suplimentare, lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

404 COMENTARII

 1. Buna ziua sunt la rom telecom tv téléfon net – dar din cauza net slab la camerle de supravrghere vreau sa schimb cu digi ; cit ar costa un abonament complet internet sa fie de calitate restul standard = adressa loc moiseni satu mare ´multumim

 2. Buna ziua. Detin internet prin fibra optica (tv+internet +2 abonamente minime mobil) la telecom ,sunt nemultumit deoarece se tot scumpesc si in prezent platesc 155 ron. Doresc o oferta mai accesibila si mentionez ca nu sunt sub contract deoarece acesta a expirat de cateva luni. Doar unul din abonamentele de mobil se mai afla sub contract pana in septembrie ac.

  • Doriti o oferta din parte celor de la Digi? Preturile sunt scrise putin mai sus in material. Pachetele tv la digi costa intre 26 lei si 30 lei+ extraoptiuni 15 lei maxpachet 3 lei Film Now iar abonamentele de mobil costa intre 2 euro si 5 euro.

 3. As dorii un abonament la Digi,as dorii un abonament prin cablu tv și internet,țin să precizez toate cablurile sunt trase,doresc abonament cu televiziune și internet,cum pot proceda?îmi puteți da detalii și preț?Multumesc

  • In ce localitate doriti aceste servicii?
   Gasiti mai sus, in articol, informatii despre pretul abonamentelor de internet Digi, atat pentru zonele urbane cat si pentru cele rurale.

  • Sunati la Relatii Clientii . NR Clientii Noi 031 400 4600. In ce zona locuiti rural sau urban? Preturile difera putin. Urban : TV analog 26 lei internet 30 lei . Rural: TV 21 lei Internet 15 lei.

 4. Bună ziua,
  Sunt din Reșița, am cablu RDS de la începuturi și internet de 20 de ani… Cu echipamente vechi și de proastă calitate, neschimbate de ani buni! Se pare ca RDSul își bate joc de abonați. Sau de abonații din anumite orașe. Nu doresc fibra optica din cauza ” tricolor ” care sunt montate, pentru ca pe televizoarele qled imaginea tv este sub așteptări, totul merge prin wireless și în cazul unei defecțiuni ramai fără nimic instant… Nu TV, nu internet, nu telefon!
  * Aș dori un nr de telefon direct pentru depanare… Mai nou cu roboțelul nu mai exista asa ceva.
  Trebuie sa menționez ca de câte ori se face o intervenție la mine pe scara pentru alte apartamente, ulterior intervenției apartamentul meu rămânea fără internet… Nu-mi explic ce se întâmplă în cutia de pe scară unde se lucreaza. Cert este ca depanatorii sunt sub toată critica, hurducati și nepăsători… Nici nu verifica dacă au rezolvat sau nu problema!!!
  Deci, doresc un nr de lelefon pentru depanatii, nu cele deja existente la RDS la care nu răspunde altcineva decât robotul care toraie degeaba, despre lucruri neinteresante.

  • Buna seara,
   Sa inteleg ca dati vina pe RDS pentru echipamentele vechi dar nu doriti trecerea pe fibra optica? Ce doriti mai exact, ca eu unul nu inteleg? Doriti tehnologie de ultima generatie pe cablu HFC de 20 de ani? Nu se poate, din pacate.
   Numarul de telefon de la relatii cu clientii este 0314004401. Un numar „direct” nu exista, trebuie sa urmati pasii mentionati de robotul telefonic, eu nu am avut niciodata probleme sa ma descurc cu robotul insa trebuie sa fiti atent 5 minute. Daca nu va descurcati, puteti face o sesizare pe site-ul digi.ro in sectiunea Contact.

   • Dacă ați avea dvs răbdare sa ascultați cele 10 min nu 5, sau chiar mai mult la roboțel veți ajunge la concluzia k nu mai exista departament de depanare, ci doar de accizitionarea de noi servicii înșelătoare!
    Nu doresc fibra lor optica pentru ca dispozitivele pe care ți le baga în casă sunt niște troci care nu se compara cu boxurile din străinătate… De aceea speram k la preturile pe care le percep sa îmi ofere măcar ceea ce au cei de afară, adică tv competitiv, internet de mare viteza și tel nelimitat
    Personal nu dau 2 bani pe internetul lor mobil pe care nu-l folosesc și nici pe minutele asa zise nelimitate pe extern care sunt o mare minciuna
    Am rămas la Vodafone… Doar ca restul am de la RDS… Și pentru banii pe care ii plătesc aștept servicii corespunzătoare… Iar eu nu le am!!

 5. Buna ziua! Am cablu la d voastra si vroiam sa mi spuneti ce oferte aveti mai bune sa bag si net. Si dak la RDS au aparut ap acelea de priza, sa nu mai tragem fir. ex: cum sunt la Telekom. Multumesc 🙏

  • In ce zona aveti dvd cablu rural sau urban? Digi nu au aparate ca cele de la telekom ei vin cu internet prin cablu sau fibra acolo unde au retea fixa.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi. Acele aparate pe care le promoveaza Telekom sunt routere wireless portabile care functioneaza cu cartele SIM (ofera si Digi asa ceva) insa calitatea este mult mai redusa decat in cazul internetului prin cablu si traficul este limitat. Aceea este buna doar ca o solutie portabila, nicidecum ca o solutie de uz zilnic.
   Daca nu doriti fire in casa, instalati internet fix si lasati la intrare echipamentul Digi + un router personal cu acoperire buna in toata casa.

 6. Vreau internet pentru numai o luna in Str… Bloc….Et…Ap….Sector 6 Bucuresti.
  Am stick Huawei Mobile Broadband, 4G, *******.
  Multumesc

 7. am o casa de vacanta in jud buzau loc cimpulungeanca com margaritesti unde locuiesc de primavara pana toamna tirziu,am abonament DIGI dar total ineficient trebuie sa merg la punct fix pe un deal ;deaceea doresc un telefon fix sa vorbesc din curtea mea vorba aceea suntem in topul tehnologiei,dar lipsesc investitiile ,deci as merge pe telef fix daca nu aveti solutie cu mobil va multumesc,

 8. Buna va contactez din partea firmei ***** SRL pentruca as dori un abonament de net .Am fost intru magazin dar mi zis ca o sa ma contcteze cineva care se ocupa de persoane juridice dar acuma ii deja 1 luna si nu ma contctat nimeni .Va rog frumos cat mai repede posibil sa ma contctati ca am nevoie urgenta de serviciul de net de la dumnevostra si poate dupa o sa ma portez si cu nr de telefon la dumneavoastra .Nr de contact 07*****.Va multumesc ,

 9. Am solicitat montarea internet la adresa aleea * nr.* bl *, sc *, ap *, Drobeta Tr. Severin. După o săptămâna a ajuns echipa si a constatat că nu este loc în căsuţă .
  În apartament este un elev în clasa a IX-a care de pe data de 25.01.2021 nu participă la ore din lipsă de internet .

 10. Buna ziua. Ași dori o oferta internet tv. Mentionez ca in prezent sunt abonat la Telecom si vreau sa trec la DIGI. Sunt din Motru Gorj si blocul este cablat recent.Multumesc

  • Buna ziua,
   Gasiti informatii despre abonamentele urbane de internet Digi mai sus, in articol.
   Televiziunea prin cablu costa 26 de lei, Analogic, iar daca aveti un TV cu DVB-C veti receptiona gratuit toate posturile din pachetul Digital.

 11. Salut care este cel mai bun abonament pentru viteza de download jocuri și pentru gaming prin router wireless in zona rurală in salicea la 14 km de Cluj?

  • Salut Aurel,
   Daca ai in zona oferta rurala, abonamentul maxim este Fiberlink Gigabit Popular, la 25 de lei pe luna. De la ei, cel mai bun router wireless este TP-Link AX10 Wi-Fi6, costa 5 lei pe luna chirie lunara.

  • Buna seara,
   In zonele rurale puteti opta pentru Digi Mobil Optim Nelimitat Rural, fiecare astfel de abonament costa 15 lei pe luna daca nu ma insel.
   Televiziunea prin cablu costa 21 de lei, Analogic Popular, iar daca aveti un TV cu DVB-C veti receptiona gratuit toate posturile din pachetul Digital.

 12. Buna dimineta,
  As dori o oferta de conectare la serviciile Digi (TV, internet, telefon) la casa de vacanta pe care o am in Snagov, str. ****, jud. ilfov.
  Multumesc,
  Corneliu
  07******

 13. Care sunt vitezele MINIME pentru internet? Ca aici apar doar vitezele maxime…
  De exemplu cu abonamentul Fiberlink 500 poti avea viteza pentru download oricat intre 0 si 500 Mbps, dar nu mai mult de 500 Mbps?

  • Am adaugat vitezele medii si minime pentru abonamentele urbane.
   La orice abonament viteza poate fi oriunde intre 0 si maximul permis de abonament.
   Acestea sunt niste valori pe care sunt obligati sa le afiseze insa ei ofera suport si in alte situatii. Spre exemplu, la Fiberlink 1000 daca ai viteza de 250 Mbps download, ei iti vor inregistra o sesizare sa verifice daca e o problema de la ei, nu te vor refuza pe motiv ca este peste viteza minima din contract.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi.
   Gasiti in articol, mai sus, informatii despre preturile abonamentelor de internet.
   In ce localitate doriti sa va abonati?
   Puteti face o comanda online pe site-ul Digi Romania.

  • Buna seara,
   In Varsand, Arad exista acoperire pentru serviciile fixe Digi.
   Daca te referi la Fiberlink 1000, nu stiu daca sunt disponibile astfel de viteze in aceasta localitate, va recomand sa ii contactati pe cei de la Digi pentru un raspuns clar.

 14. Buna ziua,
  Doresc un abonament Digi Tv prin cablu in jud.Bacau,sat Heheius Str.* Nr.*.Prefer Varianta cu pretul 30 ron/luna.Din pacate n-am reusit sa fac comanda on line.

  • Buna ziua,
   Presupun ca va referiti la satul Hemeius din judetul Bacau.
   In zona rurala sunt disponibile oferte mai bune decat cele afisate pe site, puteti face o solicitare telefonic la relatii cu clientii Digi Bacau la numarul 0334400414.

  • Buna dimineata,
   In Dimoiu, Dambovita nu exista acoperire pentru serviciile fixe Digi, puteti opta pentru televiziune prin satelit de la ei, daca sunt alti operatori in zona cu retea fixa, va puteti abona la ei.

 15. Buna seara
  As fii interesar de servicii internet tv (Fibra óptica daca e posibil)
  Locuiesc zona rurala (Bals jud Iasi)
  Ma puteti ajuta cu ceva detalii
  Multumesc

  • Sunt abonamente pe o retea mai veche, EoC de viteza mica.
   Nu inteleg partea cu „cine iti garanteaza sa semnezi pe doi ani”. Ce sa garanteze, mai exact? Aceea e viteza maxima de download (e specificat si in articol), nu viteza garantata, Digi nu garanteaza vitezele la abonamentele rezidentiale ci sunt best-effort.

 16. ce fac daca cei de la digi imi spun ca nu au ”infrastructura” sau ceva de genul pentru a imi trage cablu in casa,imi vor pune ei stalpi? cat va dura si cat ar costa?

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Gasiti informatii despre pret mai sus, in articol, inclusiv vitezele si beneficiile oferite.
   Cat despre instalare, nu prea exista un termen estimativ, depinde de numarul de echipe de instalare pe zona respectiva, numarul de cereri din momentul respectiv, potentiale probleme de infrastructura in zona, etc.
   Contractual, termenul maxim de instalare este de maxim 90 de zile insa rar se ajunge la acest termen. Din discutiile avute si cu alti abonati, in medie dureaza 1-3 saptamani insa nu inseamna ca acelasi termen se va aplica si pentru dvs.

 17. Am facut comanda de pachet internet tv pe data de 12 .11.2020 pana
  acum nu mi a răspuns nimeni .mi au spus că ma vor suna .prea multă ne
  seriozitate !!!

 18. Dorim sa ne abonam la serviciul de internet Fiberlink 500 in localitatea Batar, nr *, jud. Bihor. Mentinez ca noi locuim in Cluj-Napoca, avem abonament de internet la RDS si am dori ca instalarea de la adresa din Batar nr. * sa se faca in data de 2 sau 3.Decembrie 2020 cand vom fi in localitate.
  Va rog sa ne comunicati modalitatea de incheiere a contractului si sa confirmati prezenta tehnicienilor dvs. in zilele mentionate.
  Va multumim

  Cu stima
  ing. *****

  • In ce localitate va intereseaza aceste servicii? Luati in considerare sa va abonati azi sau cel tarziu maine deoarece se ofera reducere 50% la abonament timp de 12 luni, daca este vorba de o zona urbana.