Prieteni prin corespondenta / M-ai cucerit de la Aloha – DIVA
Postul de televiziune Diva a programat in luna iulie, in zilele de duminica, filme de dragoste relaxante. In acest material vom detalia aceste filme de duminica.

Her Pen Pal / Prieteni prin corespondenta (2021) – 3 iulie, ora 16. Victoria Lewis (Mallory Jansen) este de meserie organizator de evenimente. Ea ii promite unui prieten ca ii va organiza petrecerea de nunta. Marele eveniment are loc in Paris, cu putin timp inaintea marelui eveniment Victoria se va reintalni cu un fost iubit cu care va reincepe o noua relatie.

Filmul Prieteni prin corespondenta are durata de o ora si 26 de minute, filmarile au avut loc in Paris, Franta iar pe IMDb a obtinut nota 6,7.

A Little Dailytime Drama / Un mic serial TV (2021) – 10 iulie, ora 16. Maggie Coleman (Jen Lilley) este o scriitoare de succes care semneaza cu o televiziune pentru producerea unui serial dupa o carte de-a sa. Toate bune si frumoase pana cand, cu cateva zile inainte de inceperea filmarilor, actorul principal refuza sa mai participe la filmari. Pentru a nu i se anula proiectul, Maggie trebuie sa il convinga pe Darin Mitchell (Ryan Paevey) sa se intoarca la filmari.

Filmul Un mic serial TV are durata de o ora si 24 de minute, filmarile au avut loc in Canada iar pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Love for Real / Dragoste pe bune (2021) – 17 iulie, ora 16. Hayley (Chloe Bridges) si prietena ei Bree (Taiana Tully) sunt doua bune prietene, creatoare de moda. Ele primesc o oferta sa participe la un dating show pentru a-si prezenta colectia de haine dar si pe post de concurente. Hayley si Bree se duc la acea emisiune cu un plan insa planul se destrama cand cele doua se vor indragosti de aceeasi persoana. Astfel, prietenia dintre cele doua femei rivale in dragoste va fi pusa la incercare.

Filmul Dragoste pe bune are durata de o ora si 22 de minute, filmarile au avut loc in Hawaii, iar pe IMDb a primit nota 6,5.

Prieteni prin corespondenta / M-ai cucerit de la Aloha – DIVA

You Had Me at Aloha / M-ai cucerit de la Aloha (2021) – 24 iulie, ora 16. Paige (Pascale Hutton) si Ben (Kavan Smith) sunt prezentatorii unei emisiuni de calatorii filmate in Hawaii. Cei doi se inteleg foarte bine atat in emisiune cat si in afara ei.

Filmul M-ai cucerit de la Aloha are durata de o ora si 25 de minute, s-a filmat in Hawaii iar pe IMDb a obtinut nota 6,4.

The 27 Hour Day / Ziua de 27 de ore (2021) – 31 iulie, ora 16. Lauren Garrett (Autumn Reeser) este un antreprenor care hotaraste sa isi ia o mica vacanta. In vacanta, Lauren va cunoaste marea iubire. Filmul Ziua de 27 de ore are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.