Programe speciale de Florii si Paste Catolic – TVR 1, TVR 2 si TVR Cultural
In acest sfarsit de saptamana, posturile Societatii Romane de televiziune au pregatit programe speciale cu ocazia sarbatoririi Pastelui Catolic si Floriilor Ortodoxe. In acest material vom detalia aceste programe speciale.

Tezaur Folcloric – 9 aprilie, ora 13, la TVR 1. Editia de Florii a emisiunii Tezaur Folcloric o va avea ca invitata speciala pe interpreta de muzica populara Floarea Calota. Floarea Calota a castigat in 1976 vestitul festival Floarea din gradina. Duminica, 9 aprilie, Floarea Calota va canta la emisiunea Tezaur folcloric alaturi de fiica sa, Ioana.

Sambata, 8 aprilie, de la ora 20:30 si duminica de la ora 13, TVR 2 va transmite slujbele dedicate Sarbatorii Pascale de la Vatican.

Emisiunea Dor de Romania mea! va asteapta duminica, de la ora 15, cu o editie speciala in care Paul Surugiu ii are ca invitati pe Silvia Timis, Anuta Motofelea, Ilie Caras, Stefan Negru Ingrid Boengiu, Diana Lungu si Loredana Streche. Acesti tineri interpreti sunt viitorul muzicii populare romanesti.

TVR Cultural va difuza sambata, de la ora 19, un concert extraordinar sustinut de Corul Madrigal. Spectacolul se numeste Paste Saptamana Patimilor. In cadrul programului, Duminica Filmului Romanesc TVR 2 il serbeaza pe actorul Amza Pelea. In aceste zile se implinesc 92 de ani de la nasterea marelui actor.

Duminica, de la ora 13:35, TVR 2 va difuza filmul Ana si Hotul (1981). Filmul spune povestea unui tanar pe nume Mihai (Gabriel Marian Oseciuc) care, aflat in vacanta pe litoral, fura o masina, face un accident, este prins si condamnat. Dupa ce iese din inchisoare, Mihai o intalneste pe Ana Crijan (Carmen Galin) de care se indragsteste.

Programe speciale de Florii si Paste Catolic – TVR 1, TVR 2 si TVR Cultural

Pe langa faptul ca Ana il ajuta pe Mihai sa isi revina din toate punctele de vedere, ea il impiedica pe sa participe la un jaf la care Mihai trebuia sa participe alaturi de colegii sai de celula. Filmul Hotul si Ana are durata de o ora si 34 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Casa din campuri – 9 aprilie, ora 20, la TVR 2. Inginerul agronom Voica Teodorescu (Teodora Vasilescu) se intoarce in satul natal pentru a participa la constructia unui baraj si un proiect de irigare. Cu toate ca Voica este casatorita cu Ilarie (Mircea Diaconu), ea se indragosteste de Radu (Mircea Daneliuc), care este impotriva modului de conducere al lui Vasile Axente (Amza Pelea), presedintele cooperativei.

Radu doreste sa il dea jos pe Vasile insa acesta ii insceneaza o deturnare de fonduri si astfel Radu este anchetat de autoritati. Casa din campuri are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. E foarte bine că s a organizat o asemenea duminică pe toate posturile Mă voi uita să văd și după aceea vă spun cum a fost aș vrea de mult să remarc pe programele noastre radio Televiziunii Române apariția permanentă a celor de la știri sau reportaje nu pot să vă spun numai acum că nu mi aduc aminte dar este cazul să mai înnoim această ceartă de stiliștii care nu mai fac față nu se mai pot adapta prezentului și chiar ca ținută nu mai sunt adaptabil fetele arată excelent în afară de cele vechi poate reflectați puțin asupra acestei păreri sunt în fider al Televiziunii Române și la aceste emisiuni eu plec din fața televizorului cu prima ocazie vă dau și numai care vi se par depășite Vă rog să mi scuzați greșelile dar nu pot scrie mâinile mele sunt prea bătrâne doar v am transmis cu vocea mulțumesc