Prima TV difuzeaza Spitalul Bellevue / New Amsterdam
Serialul de succes marca NBC Spitalul Bellevue (New Amsterdam – 2018) va fi difuzat in curand de Prima TV, conform anuntului facut pe post. Spitalul Bellevue este realizat dupa cartea lui Eric Manheimer, Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital, inspirata dupa spitalul real cu acelasi nume din New York.

In centrul actiunii acestui serial medical de drama este doctorul Max Goodwin (Ryan Eggold), noul director al spitalului New Amsterdam, acesta isi incepe noul job printr-o sedinta cu toti membrii spitalului. El concediaza toata sectia cardio-toracica iar sefii departamentelor incep sa ii adreseze diverse cereri.

Doctorul Goodwin incearca sa elimine birocratia pentru a furniza servicii medicale de exceptie insa angajatii sunt sceptici din cauza predecesorilor lui care au promis acelasi lucru. Noul director nu accepta nu ca raspuns si va face tot ce poate pentru a imbunatati activitatea spitalului.

Serialul Spitalul Bellevue a fost realizat de David Schulner (The Event – 2010). Ryan Eggold interpreteaza rolul principal, actorul este cunoscut si pentru rolul lui Tom Keen din serialul marca Netflix Lista neagra.

In serial putem vedea si alti actori precum Janet Montgomery, Jocko Sims, Tyler Labine, Freema Agyeman, Alejandro Hernandez, Anupam Kher si altii.

Prima TV difuzeaza Spitalul Bellevue / New Amsterdam

Productia are 5 sezoane si un numar total de 81 episoade. In SUA, episodul 2 din sezonul 5 a fost difuzat marti, 27 septembrie, si mai sunt 3 episoade de difuzat din acest sezon. Acesta este ultimul sezon al serialului, nu va exista sezonul 6, serialul fiind anulat de NBC.

Daca va intrebati unde putem viziona online Spitalul Bellevue / New Amsterdam, acest serial este disponibil si pe Netflix si Prime Video. Pe Netflix se pot vedea doar primele doua sezoane iar pe Prime Video se poate viziona integral.

Serialul medical va avea premiera in Romania la TV pe Prima TV, din 6 octombrie 2022, de la ora 21:00, urmand sa se vada in fiecare joi.
Pe IMDb, Spitalul Bellevue a obtinut o nota foarte buna, 8.0 din aproximativ 37.000 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII