Raca – sezonul 2 Netflix
Raca (Beef – 2023) este unul dintre cele mai noi si vizionate seriale adaugate pe Netflix, in acest articol vom mentiona informatiile ce vor fi disponibile despre sezonul 2.

Aceata serie de comedie neagra ii urmareste pe Amy Lau (Ali Wong) si Danny Cho (Steven Yeun), care in urma primei interactiuni se trezesc participanti la un conflict de proportii.

Primul sezon se incheie cu Amy si Danny aflati incontinuare intr-o continua cearta in salbaticie, el isi accidenteaza bratul iar Amy isi accidenteaza glezna, inainte de a incepe sa halucineze din cauza fructelor consumate. La un moment dat, ajung sa vada situatia din ochii celuilalt, inainte de a lesina.

Sotul lui Amy, George, isi face aparitia dupa ce urmareste telefonul lui Amy si il impusca pe Danny din cauza ca interpreteaza gresit situatia. Scenele finale o arata pe Amy la spital, langa Danny, sperand ca acesta sa isi revina.

Rolurile principale sunt interpretate de Ali Wong (nominalizata la un premiu Emmy cu Ali Wong: Don Wong – 2020) si Steven Yeun (nominalizat la Oscar datorita rolului din drama Minari – 2020).

Raca – sezonul 2 Netflix

In ceea ce priveste alti actori, ii vom vedea si pe Joseph Lee (Searching – 2018), Young Mazino, Remy Holt, David Choe, Patti Yasutake (a interpretat rolul Alyssei Ogawa in Star Trek: Generations si Star Trek: First Contact), Ashley Park (Emily in Paris – 2020) sau Maria Bello (A History of Violence – 2005, Coyote Ugly – 2000, Lights Out – 2016).

Pe IMDb, Raca a obtinut o nota foarte buna, 8.4 din aproximativ 17.000 de recenzii si ocupa locul 7 in topul celor mai populare seriale din acest moment. Pe Netflix ocupa locul 2 in topul serialelor vizionate astazi in Romania.

Primul sezon are 10 episoade adaugate pe 7 aprilie si multi utilizatori se intreaba daca serialul va avea sezonul 2. Netflix nu a confirmat inca un nou sezon insa nici nu a listat aceasta productie ca miniserie. Avand in vedere interesul ridicat pentru aceasta productie, sunt sanse mari sa vedem cel putin inca un sezon. Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii noi in acest sens.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.