Radio Semnal preia emisia Realitatea Plus
Postul Radio Semnal este transformat din post generalist in post de radio tematic (stiri si informatii), urmand sa preia emisia postului TV Realitatea Plus. Acestea sunt solicitarile care au fost discutate astazi in sedinta CNA (sedinta publica, transmisa live pe canalul YouTube CNA):

  • modificare structura actionariat – postul Radio Semnal era detinut de Nedea Monica Irinela (75%) si Fundatia TR Media (25%), urmand ca asociatul unic sa fie SC PHG Media Invest SRL
  • modificare format de principiu – din post generalist in post termatic (stiri si informatii)
  • modificarea structurii de programe – pana acum, 11.31% erau productii proprii iar 88.69% programe retransmise ale postului Radio Guerrilla, s-a solicitat ca emisia sa reprezinte 100% programe retransmise de pe Realitatea Plus

Radio Semnal preia emisia Realitatea Plus

Intre Radio Semnal si Geopol International SRL (aceasta din urma este compania care detine licenta audiovizuala Realitatea Plus) a fost semnat un contract de cesiune a dreptului de retransmisie a programului Realitatea Plus.

Geopol International SRL este o companie controlata de Cozmin Gusa. Reamintim ca Realitatea Plus a fost introdus in grilele operatorilor principali in lunile noiembrie si decembrie 2019, dupa ce Realitatea TV nu a primit aprobarea pentru prelungirea valabilitatii licentei, compania fiind in insolventa.
Realitatea TV a emis pentru ultima data pe 30 octombrie 2019.
Radio Semnal se poate asculta in Alexandria pe 103.3 MHz.

Modificari Vocea Evangheliei – serviciu de programe si grila de programe

In aceeasi sedinta a fost discutata si solicitarea societatii Vocea Evangheliei SRL pentru modificarea serviciului de programe difuzat in Bucuresti, Constanta, Hunedoara, Timisoara si modificarea grilei de programe Vocea Evangheliei Sibiu cu pastrarea structurii de programe. Concret, procentul productiilor proprii este redus iar procentul productiilor altor producatori creste. In Sibiu, a fost solicitata redistribuirea intervalelor de retransmisie a buletinelor Radio Romania Actualitati si introducerea unei emisiuni in limba rromani (sambata intre orele 23:00 – 23:30).

Aceste solicitari au fost aprobate de membrii CNA.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU