ads

Replay TV si Pauza / Play nu mai functioneaza pe mediaboxurile Horizon
Vodafone Romania a trimis notificari catre abonati mentionand ca functiile Replay TV, Pauza / Play si ghidul TV disponibil pe 7 zile nu mai functioneaza incepand cu luna octombrie pe mediaboxurile Horizon oferite de UPC.

Acestea sunt notificarile trimise catre abonati:
„Lucram continuu pentru a aduce cele mai noi si inovative servicii in casa clientilor nostri.
Functiile interactive (replay TV, pauza / play) si ghidul TV disponibil pentru 7 zile pe mediaboxul Horizon nu vor mai functiona incepand cu luna octombrie. In cazul in care nu foloseai aceste functii interactive, experienta ta de utilizare nu va fi afectata si vei continua sa ai acces la grila ta de canale TV si la ghidul TV valabil pe 2 zile.

Daca ai folosit aceste functii interactive, suna la numarul de telefon de mai jos si te poti bucura in continuare de ele daca alegi un pachet cu Vodafone TV.
Suna la 0372 386 077
L – V 09:30 – 17:30″

Asadar, functiile precizate mai sus nu mai functioneaza pe mediaboxurile UPC insa pot fi utilizate in continuare pe mediaboxurile Vodafone 4k. Aceste modificari pot fi parte dintr-o campanie ce are scopul de a promova noile mediaboxuri si pachete Vodafone, pentru inlocuirea celor vechi. Mediabox-urile Horizon sunt printre putinele servicii lansate de UPC care inca mai functioneaza.

Pentru Vodafone TV, reprezentantii companiei promoveaza pe site-ul oficial pachetul All Inclusive la pretul de 14.90 euro pe luna (12.90 pentru abonatii Vodafone mobil) prin care vom avea urmatoarele beneficii:

  • Televiziune digitala prin cablu cu 197 de canale TV; mediabox Vodafone TV 4k in custodie; pachetele Sport si 4k incluse;
  • HBO si HBO GO incluse timp de 2 ani
  • Internet fix / pachetul NET 500; super wifi-box inclus; mini router portabil wi-fi inclus;

Voi ce parere aveti despre eliminarea functiilor Replay TV, Play / Pauza si a ghidului de programe pentru 7 zile de pe mediaboxurile Horizon? Va afecteaza aceasta modificare?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Da, normal că ne afectează. Modificările aduse de Vodafone sunt groaznice. In prima fază au eliminat UPC Wi free cu un modem care are limita de 10Gb / lună la viteză de 75 mb/s… in scris, in realitate daca atinge 10 MB/s e lux și asta la semnal maxim. Acum scot și funcția replay, fiindcă vor mai mulți bani pe pachetul 4k.
    Nu mai pun in balanta că internetul fix pică aleatoriu de câteva ori pe zi timp de câteva minute.
    Long story short… Vodafone a stricat tot ce UPC a avut bun. Așa că, in curând o să mă îndrept către Digi… Vodafone au devenit foarte slabi in a oferi calitate clienților pe bani multi.

    • Cred ca vor sa scoata din uz aceste echipamente si sa le inlocuiasca pe cat posibil cu noile mediabox-uri 4k, problema este ca vor obliga abonatii sa opteze pentru un pachet Vodafone TV daca doresc noul mediabox.