Sherlock Holmes si Dr Watson pe TNT si Film+
Postul de televiziune TNT va difuza in luna septembrie 2 filme din seria Sherlock Holmes. Din 8 septembrie, de la ora 20:10, va fi difuzat filmul Sherlock Holmes (2009).

Sherlock si Dr. Watson il prind pe lordul Blackwood care a comis o serie de crime intr-un mod ritualic, acesta ajunge la inchisoare si pana sa fie spanzurat, lordul ii terorizeaza pe colegii de celula si gardienii cu puterile lui de a invoca fortele raului. Insa, dupa o perioada, lordul Blackwood revine din mormant si incepe sa ucida din nou. Sherlock va relua cazul si va incerca sa il prinda captureze iarasi pe acesta. In timpul cautarii de indicii, detectivul o intalneste pe sarmanta Irene Adler, o frumoasa americana de care detectivul se indragosteste.

In acest film ii vom vedea pe: Sherlock Holmes este interpretat de Robert  Downey Jr. (care a obtinut un Glob de Aur la categoria cel mai bun actor intr-o comedie / muzical), Jude Law il interpreteaza pe Dr. Watson, aliatul credincios al lui Sherlock), Rachel McAdams o interpreteaza pe Irene Adler, Mark Strong il joaca pe lordul Blackwood. Filmul este regizat de Guy Ritchie iar pe IMDb filmul a obtinut nota 7,6. Acest film poate fi urmarit astazi, 22 august si pe postul maghiar Film+ de la ora 17:45 sau pe platforma de streaming Netflix.

Sherlock Holmes si Dr Watson pe TNT si Film+

Pe 10 septembrie, de la ora 20:20, TNT va difuza filmul Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011). In acest film, cei 2 eroi calatoresc prin Europa pentru a-l prinde pe James Moriarty, cel mai periculos adversar al lui Sherlock. Moriarty pune la cale un plan marsav sa ii faca rau lui Holmes luandu-l ca tinta pe Watson. Pentru a-l salva pe Watson de represaliile lui Moriarty, Sherlock il ia cu el intr-un caz de disparitie. Cei 2 o ajuta pe doamna Simza Heron sa isi caute fratele disparut. Dr. Watson intentioneaza sa se insoare si sa puna capat colaborarii cu Sherlock.

In filmul Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor ii vom vedea pe: Robert Downey Jr., Jude Law care ii joaca din nou pe cei 2 eroi, Stephen Fry joaca rolul lui Microft (fratele lui Sherlock care este mai inteligent decat acesta insa nu este asa de cunoscut ca el.

Filmul Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor este al 2-lea film din seria de filme Sherlock Holmes si este regizat tot de Guy Ritchie. Pe IMDb, acest film a obtinut nota 7,5. Filmul a fost filmat in Elvetia.

Asemenea primului film mentionat in acet articol, Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor se poate vedea si pe postul maghiar Film+ astazi, de la ora 20:20, luni 23 august, de la ora 19:25 si vineri, 27 august, de la ora 19:25.

Postul de televiziune TNT se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv de la noi din tara iar Film+ se afla in pachetele dedicate comunitatii maghiare din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Nu știu dacă vreodată Orange Tv Dth va introduce canalul cu filme TNT HD .Se pare că nu le pasă să-l introducă. Bine că țin canale de umplutură în grilă. Se pare că pe iei îi interesează doar să scumpească abonamentele la tv prin satelit să scumpească factura clienților și atât. Erau buni la început dar acum sunt varză cu televiziunea lor prin satelit.