South Park – sezonul 25 pe Comedy Central
Postul de televiziune Comedy Central Romania anunta ca va difuza din 7 februarie, de la ora 00:30, al 25-lea sezon al serialului animat South Park. Premiera noului sezon va fi disponibila in Romania imediat dupa ce noul sezon va fi difuzat in SUA.

South Park revine pe Comedy Central dupa o pauza de doi ani. Serialul spune povestea a 4 copii de clasa a 3-a carora le place sa foloseasca limbajul obscen. Cei 4 eroi ai serialului se numesc Stan, Kyle, Kenny si Cartman. Copiii traiesc in oraselul South Park din statul american Colorado.

In sezonul cu numarul 25 personajele vor trece prin situatii interesante. In primul episod al acestui sezon, directorul scolii revoca celebrarea Zilei Pijamalei iar elevii clasei a patra sunt foarte revoltati de aceasta interzicere, incat vor face tot ce le sta in putinta ca directorul scolii sa revina asupra acestei decizii.

Serialul South Park a fost lansat in 1997 si a fost creat de Trey Parker si Matt Stone. Are  25 de sezoane cu un total de 313 episoade (inca se scot episoade noi). Fiecare episod are durata de 22 de minute. Pe IMDb, South Park a obtinut nota 8,7. A avut audiente foarte bune atat in SUA cat si la noi incat platforma Paramont+ a difuzat doua programe speciale numite South Park: The Pandemic Special si South Park: Q Vaccination Special.

South Park – sezonul 25 pe Comedy Central

In episodul South Park: The Pandemic special, cei 4 copii si locuitorii orasului au avut si ei probleme cu noul virus. Producatorii serialului si Comedy Central au semnat un nou contract valabil pana in 2027. Prin acest contract, producatorii vor asigura atat continuarea serialului dar si producerea a nu mai putin de 14 filme de lung metraj. Cele 14 productii vor fi disponibile pe platforma de streaming Paramount+ in urmatorii ani.

Din ianuarie 2021, Comedy Central a preluat o parte din filmele artistice ce erau difuzate in trecut pe Paramount Channel, care a fost inlocuit cu TeenNick.

Postul de televiziune Comedy Central apartine companiei Viacom si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.