Sport Extra HD, TNT HD si E! HD in curand la Vodafone (UPC)
Vodafone (fosta UPC) a primit in cursul zilei de astazi acordul CNA pentru a introduce in grila de programe televiziunile Sport Extra HD, TNT HD, E! Entertainment HD si Comedy Central HD.

Astfel, aceste posturi TV vor intra in grila de programe Vodafone (televiziune digitala prin cablu). Momentan, nu exista un termen estimativ privind introducerea acestor canale in grila Vodafone insa vom actualiza acest articol pe masura ce vor fi disponibile. Cele 4 posturi vor intra, cel mai probabil, in pachetul TV Start.

TNT, E! Entertainment si Comedy Central sunt deja disponibile in grila Vodafone (UPC) insa doar in format SD, urmand sa fie introduse in grila si in format HD. Sport Extra nu se afla in acest moment in grila Vodafone, nici macar in format SD.

Reamintim ca ultimul program introdus in grila de programe Vodafone a fost Look 4k, disponibil in prezent in extraoptiunea 4k, alaturi de programele Insight 4k si Eurosport 4k la pretul de 2 euro pe luna (promotional, extraoptiunea costa 1 euro pe luna pentru abonatii care activeaza pana la data de 15 august 2020).

Sport Extra HD, TNT HD si E! HD in curand la Vodafone (UPC)
Sport Extra TV este o televiziune destul de noua, introdusa la inceputul lunii martie in grila de programe Telekom, fiind disponibila spre sfarsitul lunii si la Orange cablu (in zonele in care este utilizata infrastructura Telekom). Pe Sport Extra TV putem viziona diverse competitii sportive si vloguri.

TNT (Turner Network Television) este o televiziune americana de filme si seriale, disponibila in Romania din anul 2015, inlocuind postul TCM (Turner Classic Movies).

TNT, E! Entertainment si Comedy Central sunt disponibile in majoritatea retelelor celor mai importanti operatori din tara.

Voi ce parere aveti despre noile posturi care vor intra in grila de programe Vodafone? Lasati parerea voastra in sectiunea de comentarii de mai jos.
Ii multumim lui Cristy pentru pont;

Update 27.07.2020: Conform reprezentantilor Sport Extra, televiziunea Sport Extra HD va intra in grila Vodafone luni, 3 august 2020;

Update 03.08.2020: In grila Vodafone (UPC) au intrat posturile Comedy Central HD (pozitia 154), TNT HD (pozitia 155), E! Entertainment HD (pozitia 192), Sport Extra HD (pozitia 205), Nickelodeon HU (extraoptiunea Panonia, pozitia 789);

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

42 COMENTARII

 1. Toate bune și frumoase, numai ca din cele 3 potusi 4k doar insight e 4k,dudksport și look TV 4k sunt doar cu numele fiind ca litativ la nivelul unor banale HD. Și ceea ce este mai trist, chiar rău este faptul ca dacă treci peste acest neajuns al calității și vrei sa iei și cele 3 posturi 4k pentru eventualitatea ca, cândva în îndepărtata noastră galaxie vor fi recepționate 4k(eu tot sper la olimpiada viitoare ca Eurosport ul sa poată fi recepționat în format 4k hdr veritabil), ai parte de o surpriza. Tu se spune ca tot abonamentul ca mod de plata va trece pe euro direct, adică cei fi un admirator zilnic al nastrusnicului și de neoprit curs euro leu. Pai din câte știu încă în Republica România plățile sunt obligatorii în lei și chiar dacă furnizorul își face și el calculele lui ajustarea se poate face periodic nu automat. Smecheri băieții. Vând ceva ce nu e ceva și prețul ul ll stabilesc direct pe curs. Ce adâncime a gândirii! Strălucitor! Pe turcește totuși Hai sictir! Alooo autorităților, cum e cu plata obligatorie în moneda națională? Pai adeca calculul e tot în lei. Da, dar întâi trece zilnic prin budihanul euroiului.

   • Se platesc in lei dar se face conversia la cursul valutar Vodafone. Astfel, sa zicem ca abonamentul este 5 euro iar ei considera cursul valutar 4.9 lei/euro, in conditiile in care cursul BNR este 4.84, deci depinzi de cursul euro Vodafone care este unul mare.

 2. Buna seara toate programele menținute mai sus vor intra și în pachetul maxim? Si pe ce poziție? Si sport extra tv va intra în pachetul maxim sau pachetul sport ca daca intră în pachetul sport ma gandesc ca se va scumpi pachetul sport

  • Buna seara,
   In pachetul TV Complet vor fi cu siguranta aceste posturi. Tot ce este in TV Start este si in TV Complet. Asadar, daca mentionam ca un post va fi in TV Start, atunci va fi si in TV Complet. Oricum, momentan nu suntem siguri 100% ca vor intra in TV Start insa avand in vedere calitatea posturilor si faptul ca variantele SD ale TNT, E! Entertainment si Comedy Central sunt deja in pachetul de baza, cred ca si acestea vor intra tot in baza.

 3. Interesant că cei de la Telekom au fost de acord să ofere și celor de la Vodafone postul Sport Extra ( care e deținut de Mooz , care știam că e a lu’ Telekom)
  Poate intră și la FocusSat, măcar în SD. Există șanse?