Stranger Things – cand apare partea a 2-a a sezonului 4?
Cel mai nou sezon al serialului Netflix Original Stranger Things, sezonul 4, este lansat de Netflix in doua parti (volume). Primul volum a fost adaugat pe Netflix pe 27 mai 2022, propulsand sezonul pe primele locuri ale celor mai vizionate seriale de pe Netflix. Inclusiv in Romania, in ultimele zile sezonul 4 Stranger Things ocupa primul loc in topul celor mai vizionate seriale.

Primul volum al sezonului 4 este alcatuit din 7 episoade iar partea a 2-a (volumul 2) este alcatuita din ultimele doua episoade numite Chapter Eight: Papa si Chapter Nine: The Piggyback. Partea a 2-a a sezonului 4 va fi disponibila pe Netflix din 1 iulie 2022, inclusiv in Romania.

Reamintim ca reprezentantii serialului au confirmat de ceva timp reinnoirea serialului cu sezonul 5 insa nu au fost anuntate inca informatii privind data lansarii. Cel mai probabil, primele episoade ale sezonului vor fi disponibile in prima parte a anului 2023.

Stranger Things – cand apare partea a 2-a a sezonului 4?

Exista posibilitatea ca sezonul 5 Stranger Things sa fie ultimul al acestei serii insa ar fi in plan si un spinoff al seriei. Vom anunta pe masura ce vor fi disponibile noi informatii in acest sens.

Primul episod al sezonului 4 (Chapter One: The Hellfire Club) ne reaminteste ce s-a intamplat la finalul sezonului 3 si ne arata ce se intampla cu protagonistii seriei. O vom vedea pe Eleven pe masura ce incearca sa se adapteze unei vieti obisnuite, fara superputeri. Desi incearca sa duca o viata normala si sa isi faca prieteni, ea are probleme cu bullyingul, probleme pe care incearca sa le ignore insa fara succes.

Stranger Things este unul dintre cele mai vizionate si apreciate seriale originale Netflix, pe IMDb are nota 8.7 din peste 1 milion de recenzii si ocupa locul 93 in topul IMDb al celor mai bune seriale. Se afla pe primul loc in topul IMDb al celor mai populare seriale. Pana in prezent, serialul creat de fratii Duffer a castigat 7 premii Primetime Emmy.

Daca ati urmarit sezonul 4, ce parere aveti despre primele 7 episoade?

Update 01.07.2022: Ultimele doua episoade ale sezonului 4 Stranger Things sunt acum disponibile pe Netflix.;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU