Sullivan’s Crossing – premiera DIVA
DIVA pregateste difuzarea unui nou serial in Romania, seria de drama Sullivan’s Crossing (2023) va avea premiera la inceputul anului urmator. Serialul canadian a fost creat de Roma Roth (Virgin River – 2019) si a fost realizat dupa seria de romane scrise de Robyn Carr.

Rezumat serial Sullivan’s Crossing

Povestea este conturata in jurul lui Maggie Sullivan (Morgan Kohan), un neurochirurg care incepe sa aiba probleme legale si se intoarce in locul de bastina din zona rurala din Nova Scotia pentru a restabili legaturi cu tatal sau, Sully (Scott Patterson). Maggie incearca sa lase atat viata profesionala cat si pe cea personala in urma.

Primul episod prezinta problemele neurochirurgului de succes Maggie Sullivan, ea fiind arestata. Desi se renunta la acuzatii, ea se intoarce acasa intr-o zona rurala din Nova Scotia. Cal Jones este asistentul aratos al lui Maggie.

Protagonista serialului este Morgan Kohan (When Hope Calls – 2019) iar in serial vom vedea si alti actori: Scott Patterson (a interpretat rolul agentului Strahm in Saw IV, Saw V si Saw VI), Chad Michael Murray (House of Wax – 2005, A Cinderella Story – 2004, Freaky Friday – 2003), Reid Price (From – 2022, The Sinner – 2017), Tom Jackson (Cold Pursuit – 2019, Outlander – 2014), Andrea Menard, Amalia Williamson (Level 16 – 2018, The Kid Detective – 2020) si altii.

Sullivan’s Crossing – sezonul 2

Sullivan’s Crossing are un sezon format din 10 episoade iar in Canada a fost difuzat de CTV din martie 2023. Reprezentantii serialului au confirmat sezonul 2 inca din iunie 2023, cu mult timp inainte ca serialul sa fie difuzat in SUA, aceasta fiind cea mai vizionata serie de drama din Canada din ultimii 2 ani.

Nu a fost anuntata data lansarii noilor episoade insa filmarile au avut loc in toamna acestui an, astfel incat sunt sanse sa fie difuzate noi in tara de origine in prima parte a anului 2024.

Sullivan’s Crossing – premiera DIVA

In Romania, serialul are premiera pe DIVA pe 2 ianuarie 2024, de la ora 20:00, urmand sa fie difuzat in fiecare zi de marti. Difuzarea sezonului 2 in Romania se va face cel mai probabil dupa premiera noilor episoade in Canada si SUA.

Pana atunci, nu ezitati sa lasati parerea voastra despre cel mai nou serial DIVA in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.