SuperOne – cod deblocare Digi
Avand in vedere ca am primit aceasta intrebare din partea mai multor abonati Digi, in acest articol vom mentiona cum putem viziona postul pentru adulti SuperOne, cat costa si care este codul PIN de deblocare SuperOne, postul fiind blocat implicit.

SuperOne este singurul post de adulti disponibil in reteaua Digi, se poate receptiona doar folosind un receptor sau un smartcam Digi deoarece este blocat, fiind intr-o extraoptiune separata ce are acelasi nume ca postul.

Este singurul post blocat implicit de catre Digi, pentru a nu putea fi accesat accidental de catre minori. Operatorul ofera si alte extraoptiuni (Maxpak, HBO, 4k, Film Now, Balcan Music TV) insa doar SuperOne este blocat implicit.

In ceea ce priveste pretul extraoptiunii SuperOne, costa 1 leu pe luna iar activarea se poate face prin una din urmatoarele modalitati:

  • online pe site-ul Digi, necesita logare in cont – Administrare cont – Serviciile mele – TV
  • telefonic la 0314004414 sau 03xx400414 unde xx reprezinta codul judetului, discutam cu un agent Digi care ne va activa extraoptiunea, este nevoie sa sune titularul contractului pentru identificare
  • prin vizita titularului contractului intr-un magazin Digi

Activarea extraoptiunii se va face pe loc insa este necesar sa avem pachetul Digital si un receptor sau smartcam pentru a putea decoda postul.

SuperOne – cod deblocare Digi

Codul de deblocare initial al postului SuperOne in reteaua Digi este 0000. In cazul in care nu functioneaza, inseamna ca PIN-ul a fost schimbat si doar persoana care l-a schimbat il poate cunoaste. In cazul in care codul pentru deblocarea SuperOne a fost schimbat, se poate reseta online din contul Digi sau prin apel la relatii cu clientii Digi.

Daca intampinati probleme cu functionarea sau deblocarea SuperOne in reteaua RCS & RDS, lasati un comentariu mai jos si vom incerca sa va ajutam (insa, recomandam citirea articolului deoarece am mentionat si cum se poate face resetarea).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Asa si… acum ati descoperit asta😁 Foarte tare sunteti Eu am cont online din 2015 la ei Va dati seama de cand stiu eu ce ati publicat dvs acum😉😊

  2. Un prieten de al meu i-a spus lu taso mare sa se duca intr-o agenție Digi sa se aboneze la acest post ca da ultimele noutăți de filme…. mai ceva ca HBO … s- a dus moșu, s-a abonat si cand a văzut ce este acolo a facut preinfarct 🤣🤣🤣🤣… le spunea ălora la spital ca „a coborât dracu pe pamant, 😇😇😇. In viata lui nu a vazut asa ceva” 🤣🤣🤣🤣