Tocilara – sezonul 2 Netflix
Tocilara (Geek Girl) este una dintre cele mai noi serii de comedie adaugate pe Netflix recent, serialul este disponibil din 30 mai si a strans suficiente ore de vizionare incat sa speram la episoade noi.

Serialul o prezinta pe Harriet Manners (Emily Carey), o adolescenta stangace care isi vede viata data peste cap dupa ce este cautata de o agentie de modeling, incercand sa echilibreze noua ei viata profesionala cu cea personaa. Harriet este neurodivergenta si autista si este interesant de stiut ca actrita Emily Carey are, de asemenea, o forma de autism.

In primul episod, clasa lui Harriet castiga un concurs pentru a participa la Saptamana Modei in Londra. Insa, inainte de a pleca in aceasta excursie, Harriet si prietena ei cea mai buna Nat intampina probleme cu tinutele.

Rolul principal este interpretat de Emily Carey, a interpretat rolul lui Alicent Hightower in cunoscutul serial marca HBO Casa Dragonului (2022), a avut un rol si in serialul Netflix Original Revansa fetelor (2020).

Printre actorii pe care ii vom vedea in acest serial ii vom mentiona pe Emmanuel Imani (The Wheel of Time – 2021), Liam Woodrum, Tim Downie (Outlander – 2014, Good Omens – 2019, Paddington – 2014), Rochelle Harrington, Jemima Rooper (Lost in Austen – 2008, The Black Dahlia – 2006, A Sound of Thunder – 2005), Daisy Jelley (How to Have Sex – 2023) sau Hebe Beardsall (Harry Potter si Talismanele Mortii: partea a doua – 2011).

Tocilara – sezonul 2 Netflix

Seria despre adolescenti Tocilara a obtinut pe IMDb nota 6.6 din peste 4.000 de recenzii si are un indice de popularitate foarte crescut, 83. Pe Neflix, la aproape o luna de la lansare, ocupa pozitia 4 in topul celor mai vizionate seriale in Romania, dupa show-ul stand-up comedy Mihai Bobonete – Back in business (pozitia 3) si inainte de serialul italian Clandestinul (pozitia 5).

La momentul publicarii acestui articol nu au fost anuntate informatii privind continuitatea acestui serial insa actrita care interpreteaza rolul principal a declarat ca priveste cu entuziasm catre sezonul 2, asadar putem spera la episoade noi.

Serialul este bazat pe cartile lui Holly Smale iar primul sezon este echivalentul primei carti, asadar ar exista material suficient pentru noi sezoane.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii despre sezonul 2 Tocilara sau despre anularea serialului, dupa caz.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.