Viata si filmele lui Ersan Kuneri: sezonul 2, anul acesta pe Netflix

Viata si filmele lui Ersan Kuneri este un serial turcesc de comedie care a debutat pe Netflix pe 13 mai 2022 (8 episoade cu durata cuprinsa intre 39 si 57 minute). Numele Ersan Kunery este un joc de cuvinte care simbolizeaza numele actorului Sean Connery.

Serialul este un spin-off al filmului din anul 2004 G.O.R.A., al carui scenarist este tot Cem Ylmaz, actor, scenarist si director de film. Pe langa cele doua productii cinematografice sus-mentionate, Cem Ylmaz este cunoscut si pentru filmele Magicianul (2006, Iskender), Av Mevsimi (2010, Idris), A.R.O.G. (2008, Arif).

Dintre premiile castigate de creatorul serialului, mentionam premiul pentru cel mai bun actor din partea Sadri Alisik Theatre and Cinema Awards pentru rolul din filmul Magicianul (2007), premiul special al juriului pentru filmul G.O.R.A (2005) din partea aceleiasi institutii, precum si premiul pentru cel mai bun actor din partea Yesilcam Awards pentru rolul din filmul Av Mevsimi (2010).

Viata si filmele lui Ersan Kuneri aduce in atentia publicului un nume celebru din cinematografia erotica. Acesta decide sa faca filme de alt gen, precum filme science fiction si filme a caror actiune se petrece in Evul Mediu. Serialul a primit nota 6,7 pe platforma IMDb si are in prezent cota de popularitate 4156. Pentru rolul interpretat in acest serial (Alev Alev), actrita Ezgi Mola a primit premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie din partea Pantene Golden Butterfly Awards (2022).

In rolul lui Ersan Kuneri il vom vedea pe actorul Cem Ylmaz, care este de asemenea si creatorul serialului. Alaturi de el il mai vedem si pe Zafer Algoz, care il interpreteaza pe Muammer Rado. Acesta a mai aparut si in filmele: Ali Baba ve 7 Cuceler (2015, Kernan), Pek Yakinda (2014, Ahben), A.R.O.G. (2008, Karga), Yahsi Bati (2009, Sheriff Lloyd).

Viata si filmele lui Ersan Kuneri: sezonul 2, anul acesta pe Netflix

Actorul Zafer Algoz a primit doua premii din partea Sadri Alisik Theatre and Cinema Awards: cea mai buna performanta a unui actor intr-un film de comedie (Kacma Birader, 2017) si cea mai buna performanta a unui actor intr-un rol secundar intr-un film de comedie (Ali Baba ve 7 Cuceler, 2016).

Actrita Ezgi Mola interpreteaza rolul lui Alev Alev. Ezgi Mola este o actrita cunoscuta si apreciata atat de public, cat si de critici. Ea a mai jucat si in Povestea extrem de tragica a lui Celal Tan si a familiei sale (2011, Julide), Aydede (2018, Rabia), Hayatimin Kadinisin (2006, Ahu).

Pana acum, actrita a primit 10 premii pentru actorie, dintre care: premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial TV din partea Ayakli Gazete TV Stars Awards (2021, Masumlar Apartmani) si premiul pentru cea mai buna actrita de film din partea Kemal Sunal Culture and Art Award (2010, Veda).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.