Viata unui casnic – anime Netflix
Netflix va adauga o noua serie anime japoneza de comedie numita Viata unui casnic (The Way of the Househusband / Gokushufudo).

Aceasta productie este o adaptare a seriei manga Gokushufudō a autorului Kousuke Oono.
In lumea interlopa, Tatsu era un membru legendar al grupului Yakuza, care in trecut a infrant o intreaga banda rivala folosind doar un levier. Acesta inspira frica atat interlopilor cat si politistilor. Dupa ce dispare o perioada, Tatsu revine incercand sa traiasca o viata cinstita alaturi de sotia sa, Miku. A fi un casnic pare sa fie o provocare, de la obiceiurile din bucatarie la reducerile din supermarket.

Viata unui casnic – anime Netflix
Kenjirô Tsuda (Tiger & Bunny – 2011, Yu-Gi-Oh! – 2000, Attack on Titan – 2013) va interpreta vocea lui Tatsu.
Netflix va difuza noua serie anime de joi, 8 aprilie 2021.

Cel mai mare jaf de obiecte de arta din istorie – Netflix
De maine, 7 aprilie, Netflix va difuza seria documentara Cel mai mare jaf de obiecte de arta din istorie (This Is a Robbery: The World’s Greatest Art Heist), o noua serie care descrie cea mai importanta lovitura din lumea artei.

Pe 18 martie 1990, 13 piese de arta au fost furate din muzeul Isabella Stewart Gardner din Boston. Paznicii au mentionat ca doi barbati s-au dat drept politisti intr-o interventie urmand ca hotii sa lege paznicii si sa fure operele de arta. Daunele provocate de acest furt au fost estimate la 500 de milioane de dolari, fiind cel mai mare jaf de obiecte de arta din istorie, asa cum sugereaza si titlul documentarului.

Povestile hainelor – serie documentara Netflix
Saptamana trecuta, Netflix a adaugat un alt documentar numit Povestile hainelor (Worn stories), o mini-serie amuzanta in care oamenii descriu povesti fascinante aflate in spatele obiectelor considerate de ei cele mai importante haine.

Mini-seria documentara Povestile hainelor are 8 episoade iar fiecare episod are durata de 30 de minute. Pe IMDB a obtinut nota 7.0 din numai 81 de recenzii.

Viata in culori – documentar Netflix cu David Attenborough
Pe 22 aprilie 2021, Netflix va adauga o noua serie documentara cu David Attenborough numita Viata in culori (Life in colours). Documentarul arata cum sunt folosite de animale diverse culori pe parcursul vietii lor.
David Attenborough a castigat 3 premii Primetime Emmy pentru cel mai bun narator pentru documentarele de exceptie Seven Worlds One Planet (2019), Our planet (2019) si Blue Planet II (2017).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.