Viciile care au schimbat lumea – History Channel
Postul de televiziune History Channel a programat pentru luna octombrie seriale de documentare interesante dar si sezoane noi ale seriilor consacrate.

Asii amanetului – sezonul 23 – din 2 octombrie, ora 12. Amanetul s-a infiintat inaintea bancilor si este o forma de imprumut. Pana in anul 1950, in Statele Unite ale Americii magazinele de amanet au fost singurul mod de imprumut al oamenilor, dupa acel an au inceput sa se infiinteze bancile. Familia Harrison conduce cel mai cunoscut magazin de amanet din Las Vegas numit Gold & Silver Pawn Shop.

Episoadele sezonului 23 ale seriei documentare Asii amanetului vor prezenta telespectatorilor cele mai interesante obiecte de arta, artefacte, articole pline de istorie pentru SUA si nu numai. Sezonul 23 are 12 episoade, fiecare episod are durata medie de 60 de minute.

Viciile care au schimbat lumea – din 10 octombrie, in fiecare zi de luni, de la ora 21. In aceasta serie documentara vom vedea cum s-au lansat cele mai profitbile afaceri din SUA, afaceri precum: tutun, alcool sau jocuri de noroc. Pe scurt, afacerile care satisfac cele mai cunoscute vicii ale omenirii.

De aproape 100 de ani, aceste afaceri au ajutat continentul american sa se dezvolte si sa ajunga la maturitatea sa. La inceput, afacerile cu tutun si alcool erau ilegale, dupa aceea aceste afaceri au fost legalizate dupa ce autoritatile acelor timpuri au descoperit ca pot face bani frumosi din aceste afaceri, bani cu care au dezvoltat rapid infrastructura americana.

Viciile care au schimbat lumea – History Channel

Pionierii care au facut bani din afacerile cu alcool, tutun si jocuri de noroc in america sunt: Jack Daniel, Adolphus Busch, Buck Duke si Julius Schmid. Acesti pionieri au scos bani frumosi din aceste afaceri, au construit adevarate imperii. Serialul documentar Viciile care au schimbat lumea ne va prezenta in detaliu succesul pionierilor viciilor.

Afacerile mentionate au pus bazele infiintarii loteriei de stat in America si au construit  orasul Pacatelor. Seria Viciile care au schimbat lumea este impartit in 3 episoade, durara medie a fiecarui episod este de 1 sau 2 ore.

Misterul aurului dacic – 31 octombrie, de la ora 21. Acest serial documentar este prima productie autohtona facuta de postul History Channel. Puteti gasi aici mai multe detalii despre Misterul aurului dacic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.