Visuri la Cheie – sezonul 10 – din toamna la Pro TV

Postul de televiziune Pro TV anunta ca in toamna va reveni emisiunea Visuri la Cheie cu un nou sezon. Una dintre cele mai urmarite emisiuni Pro tv revine cu un nou sezon si anume cu sezonul 10.

Echipa Visuri la cheie a schimbat de-a lungul celor 9 sezoane sute de vieti, telespectatorii au urmarit o multime de povesti impresionante ale unor oameni curajosi, care au luptat si au depasit momente grele in viata lor. Echipa Visuri la cheie va fi formata in sezonul 10 din: amfitrionul emisiunii Dragos Bucur iar echipa de arhitecti va fi formata din: Alex Gavrilescu,  Andra Marinescu, Cristina Joia si Oana Boghiu. Aceasta echipa este gata sa aduca noi sperante pentru cei care au nevoie de ajutor.

Filmarile pentru sezonul 10 sunt in plina desfasurare. Andra Marinescu a declarat ca ea si echipa emisiunii Visuri la cheie spera ca sezonul 10 sa fie unul de nota 10+, ea a mai declarat printre altele ca impreuna cu echipa cladesc cu drag visuri pentru viitor, se straduiesc sa fie cea mai buna versiune a lor si sa fie mai buni decat in sezonul trecut.

Alex Gravilescu a declarat printre altele ca 10 sezoane inseamna multe familii care si-au vazut visurile realizate dupa ce echipa a trecut echipa emisiunii Visuri la cheie. Alex Gravilescu se bucura ca de trei ani face parte din echipa Visuri la cheie si ca emisiunea este un proiect unic.

Visuri la Cheie – sezonul 10 – din toamna la Pro TV

Inscrierile pentru sezonul 10 au inceput din primavara, mai exact din 3 martie. Reamintim ca in aceasta vara, postul de televiziune Acasa a redifuzat sezoanele 8 si 9 Visuri la cheie in fiecare weekend, de la ora 18. Tot in aceasta toamna, in grila Pro TV revin si alte emisiuni care de-a lungul timpului au adus audiente bune postului, audiente ce au mentinut postul mai tot timpul pe primele trei pozitii in top.

Printre emisiunile care revin din toamna cu sezoane noi se numara Vocea Romaniei si Imperiul leilor. Grila de toamna Pro TV va fi imbogatita si cu trei seriale romanesti: Las Fierbinti, Clanul sezonul 3 si noile seriale Groapa si Brigada Nimic.

Pro TV va difuza in aceasta toamna si meciuri de fotbal ale echipelor de club din Romania in cadrul cupelor europene UEFA Europa League sau Conference League.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.