Voyo introduce posturile din lista must carry
Platformele de streaming TV continua sa isi imbogateasca grilele cu posturile aflate in lista must carry. In acest material vom dezvalui ce canale TV au mai intrat pe platformele de streaming si care sunt aceste platforme care au introdus canale din lista must carry.

Voyo, platforma ce apartine companiei Pro TV SA a inceput sa introduca din 23 aprilie o parte din canalele aflate in lista must carry. Posturile ce au intrat pe 23 aprilie in grila Voyo sunt urmatoarele: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iasi, TVR Targu Mures, TVR Timisoara, TVR Sport, TVR Folclor si TVR Cultural. Aceste canale apartin Televiziunii Nationale a Romaniei si acopera o gama variata de licente tematice, de la generalist la sport, muzica si zone regionale ale tarii.

Voyo introduce posturile din lista must carry

Pe langa aceste posturi, in aplicatia de streaming Voyo au mai intrat: Kanal D2, National TV, Etno TV, Romania TV, TVR Info, Realitatea Plus, TV5 Monde si Trinitas TV. In grila VOYO se mai afla canalele companiei Pro TVSA. Acestea sunt doar o parte din canalele ce se afla inscrise pe lista must carry si care vor intra pe Voyo.

Reprezentantii Voyo au declarat la inceputul anului ca vor introduce intreaga lista must carry. Probabil nici la Voyo nu vor intra canalele companiei Digi asa cum nicio platforma de streaming (in afara de Digi Online) nu au introdus posturile Digi care se afla in lista must carry: U TV, Digi 24, H!t Music Channel si 1 Music Channel. Aceste canale nu vor intra momentan pentru ca reprezentantii Digi nu vor sa isi dea acordul ca posturile lor sa intre in grilele platformelor de streaming.

Din aceasta cauza, Consiliul National al Audiovizualului a reclamat Digi la Consiliul Concurentei, se asteapta ca acest forum sa dezbata si sa comunice o decizie in legatura cu acest subiect.

O alta platforma de streaming TV a continuat sa isi completeze lista de canale cu cele incluse in lista must carry. Sweet TV a introdus in aceasta saptamana canalele B1 TV HD, TVR Sport HD, Rada HD si a scos Traditional TV HD. Reamintim ca din acest an toate platformele de streaming TV sunt obligate sa respecte principiul must carry.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Astazi, 23.05.2024VOYO a introdus si restul canalelor. in total, daca nu gresesc – in total sunt 70 canale. Printre cele nou introduse : PARTY MIX, DISCO MIX, ZOOM TV, SENS TV, ATOMIC, EMI TV, CANAL 33, LINKPRESS TV, etc.