World Padel Tour si Ares Fight Championship – competitii noi Focus Sat TV

Postul de televiziune Focus Sat TV anunta printr-un clip postat pe platforma online ca va difuza si alte competitii sportive. Dupa ce saptamana trecuta am mentionat ca Focus Sat TV va difuza cel mai tare campionat intern de rugby, Campionatul Francez, acum postul va difuza alte doua competitii sportive, anume World Padel Tour si MMA Ares.

Daca va intrebati ce este Padel, raspunsul este simplu, este un sport care se joaca in pereche pe un teren inconjurat de pereti de sticla cu palete fara corzi. Padel este un sport care se  bucura de o popularitate considerabila din anul 2021. Padel s-a infiintat in 1991, in 1993 a luat fiinta si Federatia Internationala la Madrid. Acum sunt 26 de federatii interne de padel.

Acest sport se joaca la dublu, prezenta peretilor de sticla face ca jocul sa fie mai interesant si schimburile de mingi mai lungi. Mingea de padel este asemanatoare cu mingea de tenis, paletele au un design mai deosebit si sunt fara corzi. Principalele reguli ale sportului padel sunt simple: se joaca in perechi (4 sportivi), serviciul se face in diagonala, mingea trebuie sa treaca fileul si sa ajunga intr-o parte a terenului advers delimitat, mingea trebuie sa atinga o data terenul delimitat iar adversarul poate returna mingea si cu ajutorul peretelui de sticla, ori direct dupa ce loveste mingea de mai multe ori (adica jucatorul poate face duble cu mingea in aer), acest lucru facand jocul mai palpitant si intens.

World Padel Tour si Ares Fight Championship – competitii noi Focus Sat TV

Mingea nu trebuie sa atinga pamantul de doua ori. Daca mingea atinge pamantul advers de doua ori, punctul se acorda adversarilor. Primul turneu de Padel pe care il va transmite Focus Sat TV se va disputa intre 28 august – 3 septembrie. In acest an se vor desfasura 27 de turnee in 14 tari. Se desfasoara cate un turneu pe luna. Al doilea turneu se va desfasura intre 3 si 10 septembrie.

Competitia Ares Fight Championship va fi transmisa de Focus Sat TV pe 1 septembrie . Ares Fight Championship este o competitie de box de origine franceza cu luptatori francezi si din imprejurimi.

Focus Sat TV este un canal ce apartine companiei Focus Sat si se poate receptiona daca sunteti abonati Focus Sat DTH sau Focus Sat Live. Postul difuzeaza si seriale TV. Probabil ca o data cu difuzarea de competitii sportive, Focus Sat TV isi va schimba licenta din licenta  tematica filme si seriale in licenta tematica dedicata barbatilor. Astfel, Focus Sat TV ar fi al doilea canal cu aceasta licenta tematica dupa Pro Arena.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.