YouTube nu a functionat astazi in perioada 01:00 – 03:00 dimineata, la incercarea de a reda clipuri video acestea se incarcau la nesfarsit iar ulterior, dupa ceva timp, a inceput sa apara direct eroarea An error occured. Please try again later.

Problemele de functionare a platformei online YouTube au existat la nivel international, fara sa fie afectate doar unele zone. Probleme de functionare au existat inclusiv cu YouTube TV.

Conform downdetector, peste 280.000 de utilizatori au raportat probleme privind functionarea aplicatiei YouTube. Asadar, sperand ca nu ati efectuat prea multe operatiuni crezand ca problema este pe dispozitivul personal, YouTube a fost picat in cursul diminetii acesteia.
In acest moment YouTube functioneaza corespunzator.

YouTube este o platforma americana tip online video-sharing fondata in anul 2005 de 3 fosti angajati PayPal: Chad Hurley, Steve Chen si Jawed Karim. A fost achizitionata in 2006 de Google cu aproximativ 1.65 miliarde de dolari, fiind in prezent una dintre subsidiarele Google.

YouTube nu a functionat astazi
Pe YouTube se pot incarca si viziona clipuri video, inregistrari audio, streamuri live si continut pentru bloguri video. Desi a inceput ca o platforma folosita de utilizatori normali, Vevo, CBS, BBC si Hulu incarca pe YouTube continutul propriu in urma unor parteneriate incheiate cu Google.

Creatorii de continut YouTube isi pot monetiza afisarile obtinute aplicand pentru un cont Google AdSense.

Din octombrie 2020, YouTube este cel mai cunoscut site dupa Google, conform statisticilor Alexa. Din 2019, peste 500 de clipuri video sunt incarcate pe YouTube in fiecare minut. Estimativ, YouTube are venituri anuale de peste 15 miliarde de dolari.

YouTube ofera planul YouTube Premium prin care putem viziona clipuri video fara reclame iar un alt avantaj important pe care il ofera la abonamentul Premium este posibilitatea de a asculta muzica cu aplicatia in background (fara sa fie necesar sa o avem activata). YouTube Premium este gratuit o luna iar incepand cu a doua luna vom plati 26 RON pe luna.

In plus, YouTube Premium ofera posibilitatea de a descarca pe dispozitiv continutul si ofera acces la YouTube Music Premium.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.