Abonatii Digi beneficiaza de 80 GB trafic in reteaua 5G

Abonatii Digi beneficiaza de 80 GB trafic de date in reteaua 5G de astazi, 26.08.2019, conform unui comunicat remis de catre Digi.

Pana in prezent cantitatea de trafic oferita utilizatorilor Digi era de 50 GB pe luna in reteaua 5G iar de astazi aceasta cantitate de trafic lunara este marita la 80GB pe luna.

In plus, viteza maxima disponibila de care putem beneficia dupa depasirea cantitatii de trafic lunare este marita de asemenea la maxim 256 Kbps download / 128 Kbps upload fata de cat aveam pana in prezent, 128 Kbps download / 64 Kbps upload. Viteza maxima disponibila se aplica atat cantitatii de trafic disponibile in reteaua 5G cat si traficului din retelele 4G/3G.

Modificarile de trafic in reteaua 5G vin la scurt timp dupa ce Digi a lansat servicii 5G in localitati precum Bucuresti, Mamaia, Constanta, Oradea, Iasi si Cluj-Napoca. Digi ofera posibilitatea achizitionarii telefoanelor Xiaomi Mi Mix 3 5G si Huawei Mate 20X 5G, terminale ce pot fi utilizate pentru reteaua 5G, sunt atat VoLTE cat si VoWIFI. Telefoanele oferite de catre Digi pot fi luate atat in rate bancare cat si in rate Digi, in functie de anumite conditii.

O alta noutate vine din partea Digi privind posibilitatea de a opta pentru trafic de date suplimentar printr-o extraoptiune de 2 euro (fara TVA) prin intermediul careia putem beneficia de 30 GB de trafic suplimentar (pana la 10 GB in reteaua 3G iar diferenta pana la 30 GB in retelele 4G/5G).

Acoperirea retelei Digi (atat pentru reteaua 5G cat si pentru retelele 3G/4G) poate fi verificata pe site-ul Digi Romania – Mobil – Acoperire. Inca de la lansarea serviciului 5G de catre Digi, de la finalul lunii iunie, compania dezvolta in continuare acest serviciu de ultima generatie facand eforturi continue pentru dezvoltarea retelei. Totusi, mai multi utilizatori Digi reclama probleme in ceea ce priveste functionarea retelelor 3G/4G, inclusiv in orase mari, atat pe partea de date cat si pe partea de voce.

Voi ce parere aveti despre cantitatea de trafic disponibila de astazi in reteaua 5G? Ati utilizat pana in prezent serviciul 5G Digi? Daca da, ce viteza maxima ati obtinut pe aceasta retea? Gasiti aici informatii suplimentare privind reteaua 5G Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

 1. Digi are prețuri mici dar semnal nema m-ai spun că au 5g mă
  mălaşi ei nu au acoperire nici 3g
  şi 4g își fac reclamă casă-şi atragă
  clienți noi.

  • Daca aveti probleme cu semnalul Digi in anumite zone, faceti o sesizare sa verifice. Abia au lansat reteaua 5G si este disponibila doar in orasele mentionate in articol, mai dureaza pana o dezvolta.

   • Poți să clarifici această știre?
    Avem acum 80GB în rețea 5G și 4G? Sau daca ia conectat doar cu telefon 4G nu beneficiez decât de 50GB că și până acum?
    De asemenea unde este acea extraoptiune la 2 euro 30GB extra eu nu o găsesc pe site sau în contul meu Digi?

    • In reteaua 4G avem 50GB trafic, pana la 80GB putem ajunge doar in reteaua 5G.
     Optiunea cu 30GB este disponibila pe site-ul Digi – Mobil – Digi Mobil – selectezi la unul din abonamente Detalii abonament – sub tabelul tarifelor lunare in functie de numarul de abonamente avem scris mare AI NEVOIE DE MAI MULT INTERNET MOBIL? Alege extraopțiunea Date Extra 30GB și beneficiezi lunar de 30 GB in 4G, din care 10 GB in 3G cu doar 2,38 euro lunar, TVA inclus.
     Mentiune: In urma activarii, extraoptiunea ramane activa pe termen nedeterminat si se factureaza ca un abonament lunar, indiferent de volumul de date consumat efectiv, pana cand efectuezi operatiunea de dezactivare. In luna activarii si in cea a dezactivarii, vei fi facturat proportional cu numarul de zile din luna curenta. Durata minima de activare este o luna.