Android 10 pe Redmi note 8 pro si Mi A3.
Update la Android 10 pentru telefoanele Xiaomi Redmi Note 8 si redmi note 8 pro.
Xiaomi a lansat recent update la Android 10 pentru telefoanele Xiaomi Redmi note 8 si Note 8 pro.

Desi acest update trebuia sa fie lansat la sfarsitul anului trecut (Xiaomi il anuntase la inceputul lunii decembrie), acesta a fost lansat tocmai acum. Updateul beta a fost facut public in China acum doua luni iar de atunci Xiaomi nu a mai pomenit absolut nimic depre Android 10 pe telefoanele redmi note 8 pro, redmi note 8 si Xiaomi Mi A3
Acum cateva zile a fost anuntata si lansata versiunea stable de Android 10 in China si astazi a fost facuta publica si versiunea globala.

Android 10 pe Redmi note 8 pro si Mi A3
Android 10 pe Redmi note 8 pro si Mi A3

Tot acum a fost lansat si updateul la Xiaomi Mi A3, telefon ce este in programul Android One, program ce le impune producatorilor de telefoane sa ofere updateuri la zi, timp de 2 ani.
Xiaomi MI A3 este un telefon ce este relativ nou, lansat de Xiaomi in vara anului trecut. Acesta este si motivul pentru care cred ca chinezii au intampinat ceva probleme cu aceste doua updateuri.

Asa cum spuneam si mai sus, Android One este un sistem de operare curat, menit sa functioneze si pe telefoanele cu performante mai slabe. Totusi daca producatorii se inscriu un acest program, se angajaza sa fie la zi atat cu updateurile de Securitate cat si cu cele majore.

 Despre Xiaomi Mi A2 si A3 am facut alte articole cu tutoriale ce le gasiti aici. In aceste articole regasiti procedura pas cu pas despre instalarea sistemului de operare original.

Aceste proceduri le puteti folosi si daca telefonul dumneavoastra prezinta probleme de software sau intampina probleme cu vreun update.

Revenind la Xioami Redmi Note 8 pro, acesta este un telefon din clasa mid-range ce ofera un raport calitate destul de bun. Din pacate, acest telefon a fost lasat la urma in ceea ce priveste updateurile, motiv pentru care cred ca nu va mai primi niciun update major.

Dupa ce am facut acest update, se pare ca este destul de stabil si deocamdata nu prezinta niciun bug privind functionarea acestuia. Voi face o lista ce o voi actualiza cu toate updateurile disponibile si cu buguri pentru acest telefon.

Update: Dupa updateul la Android 10, sunt probleme cu bluetootul de pe Xioami redmi note 8 pro care se deconecteaza la cateva minute.

Nu ezitati sa va publicati parerea sau sa cereti ajutorul in campul de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

   • Mulțumesc. Android 10 cum îl pot instala pe redmi note 8 pro? Prin ce sursa ca pe tel nu am primit nimic pana acum? De unde îl pot lua? Mulțumesc pt ajutor.

     • Ce versiune MIUI aveti? Puteti incerca sa faceti update manual, vad ca pe site-ul oficial Xiaomi exista ROM-ul MIUI V11.0.6.0 pentru varianta Xiaomi Redmi Note 8 Pro, poate se instaleaza cu Android 10.

 1. Da știu dar nici acolo nu mai apare cred că e un bug ceva ! Am văzut că se poate face manual , se descarcă actualizarea de la ei de pe site !
  c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900375
  Version: V11.0.6.0.PGGMIXM (MIUI11) , acesta este versiunea cu android 10 ?

  • Daca doriti sa faceti update intrati in setarile telefonului si ar trebui sa aveti acolo o sectiune cu numele actualizari. Acolo ar trebui sa aveti posibilitatea de a actualiza android 10