Filme de actiune pe TNT in octombrie 2021
Luna octombrie vine pentru postul TNT cu zile pline de filme de actiune, aventura si comedie. In acest articol vom detalia ce filme de actiune putem vedea in primele zile ale lunii octombrie la TNT.

2 octombrie
Ninja in vacanta 3 / Ninjas Knuckle Up (1995), de la ora 11, pe postul TNT. Acest film prezinta aventura a trei copii, Rocky, Colt si Tum Tum care vor trebui sa indeparteze  deseuri toxice pe care autoritatile le-au depozitat pe un teren unde locuieste un trib de indieni. Cei 3 copii vor lupta cu autoritatile corupte din primarie, politie si cu un grup de motociclisti. Filmul Ninja in vacanta 3 a fost regizat de Sang-ok Shin.

In distributia filmului ii vom vedea pe: Michael Treanor (Rocky), Max Eliott Slade (Colt), Chad Power (Tum Tum) sau Victor Wong (bunicul copiilor). Pe IMDb, filmul a obtinut nota 4,3.

Calatorie spre centrul pamantului / Journey to the center of the Earth (2008) – 2 octombrie, ora 14:40. Trevor (Brendan Fraser), de profesie vulcanolog (studiaza vulcanele), descopera romanul Calatorie spre centrul pamantului cu date despre o expeditie lasate de fratele sau dat disparut. Trevor, alaturi de nepotul sau Sean (Josh Hutcherson) si de o cercetatoare Hannah (Anita Brien) vor pleca in cautarea fratelui disparut. In aceasta calatorie, cei 3 vor descoperi un loc fantastic situat in centrul pamantului.

Acest film este realizat dupa romanul lui Jules Verne numit Voyage au centre de la Terre. Filmul Calatorie spre centrul pamantului va fi difuzat de postul TNT si pe 25 septembrie, ora 18:05.

Filme de actiune pe TNT in octombrie 2021

Calatoria 2: Insula misterioasa / Journey 2: The Mysterious Island (2012) – 2 octombrie, la ora 16:20. Sean Anderson (Josh Hutcherson) si prietenul mamei sale pleaca in cautarea bunicului sau care a disparut pe insula misterioasa din romanele lui Jules Verne. Ajuns pe insula, Sean va avea parte de aventuri in cautarea bunicului sau.
Pe IMDb, filmul Calatoria 2: Insula misterioasa a obtinut nota 5,8.

Wild Wild WestMare nebunie in vest (1998) – 2 octombrie, la ora 18:15. Doi agenti speciali din vestul salbatic au misiunea de a-l salva pe presedintele Ulysses S. Grant din mainile unui om de stiinta nebun care vrea sa se razbune ca a pierdut Razboiul Civil. In acest film il vom vedea pe Will Smith.
Filmul Mare nebunie in vest va fi difuzat pe 24 septembrie de la ora 12:35 si de Film Now.

Tinerii Pistolari / Young Guss II (1990) – 3 septembrie, ora 18:15. Billy The Kid si banditii lui sunt urmariti de catre serifi. Doi membri din banda lui Billy sunt prinsi de politiem Billy ii salveaza si fuge in Mexic. Un prieten de-al lui Billy pe nume Garret este platit de politie sa il omoare pe Billy The Kid. Filmul Tinerii Pistolari a obtinut pe IMDb nota 6,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU