Focus Sat TV difuzeaza miniseria Ani si ani
Focus Sat TV anunta printr-un comunica remis catre media-max.ro ca incepand din 16 iunie va difuza miniseria Years and Years / Ani si ani (2019).

Serialul Ani si ani va fi difuzat in serile de luni si joi, de la ora 21:30. Serialul prezinta povestea familiei Lyon formata din patru frati, sotiile si copiii lor, plus o bunica. Familia Lyon este o familie linistita si unita pana intr-o seara, cand la o emisiune TV, o femeie de afaceri ii transforma in martorii unei schimbari mondiale.

Serialul Ani si ani urmareste aceasta familie Lyon timp de 15 ani si vom vedea prin cate incercari si transformari trec membrii acestei familii. Societatea in care traiesc se schimba rapid, apar turbulente politice si avans tehnologic. Pe acest fundal, membrii familiei Lyon vor naviga printre propriile lor provocari. Familia Lyon crede ca nu poate schimba singura lumea dar oare asa va fi?

Serialul  Ani si ani este un amestec de drama si science fiction. Prin acest serial, regizorul Russell T. Davies a creat o lume a viitorului in care o familie trece prin diferite etape ale unei societati aflate in schimbare permanenta. Familia Lyon din Manchester este este  martora unui razboi, un atac nuclear, prabusirea unei banci si o criza a refugiatilor.

Distributia serialului Ani si ani este una de exceptie: Rory Kinnear (Stephen Lyons), Anne Reid  (Muriel Deaacon), T’Nia Miller (Celeste Lyons) sau Emma Thompson (Vivienne Rock). Actrita Emma Thompson a castigat doua premii Oscar.

Focus Sat TV difuzeaza miniseria Ani si ani

Ani si ani a primit 18 nominalizari din partea a 11 institutii din domenii precum televiziune si film. Cele 18 nominalizari au fost pentru: jocul actoricesc, scenariu, muzica si productie, printre altele. Serialul are un sezon cu un total de 6 episoade, fiecare episod avand o durata medie de o ora. Pe IMDb a primit nota 8,3.

Serialul este disponibil si in biblioteca VOD disponibila in aplicatia Focus Sat. Abonatii Focus Sat mai pot viziona in biblioteca VOD si alte seriale originale Canal+ premiate cum ar fi: Posedare, Regele Varsoviei, Planeta celor singuri si altele.

Focus Sat TV este disponibil exclusiv in pachetele operatorului DTH Focus Sat. Poate fi receptionat si in pachetele aplicatiei online Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII