Gardienii Galaxiei volumul 3 – disponibil pe Disney+

Fanii filmelor sci-fi au primit din partea Disney+ o mare surpriza. Pe 2 august, Disney + a introdus al treilea film din seria Guardians of the Galaxy Vol. 3 / Gardienii Galaxiei Volumul 3.

Gardienii Galaxiei Volumul 3 este un film facut de studiourile Marvel. In al treilea film, echipa de eroi neadaptati se acomodeaza cu viata pe Knowher, care este noul lor sediu. La scurt timp dupa ce Gardienii Galaxiei ajung in noul sediu, ei sunt atacati de un razboinic pe nume Adam Warlock (Will Poulter) care este trimis de Ayesha (Elizabeth Debicki), pentru a-i distruga pe Gardienii Galaxiei.

In sediul din Knowher, Adam il raneste grav pe Rocket (Bradley Cooper). Gardienii Galaxiei incearca sa il salveze pe Rocket cu trusa medicala din sediu insa nu reusesc pentru ca Rocket are incorporat in el un comutator de ucidere pus de cel care l-a creat. Asa ca, Gardienii Galaxiei trebuie sa ajunga la sediul companiei care l-a creat pe Rocket pentru a obtine codul de anulare a comutatorului.

Gardienii Galaxiei volumul 3 – disponibil pe Disney+

O echipa condusa de o alternativa a lui Gamora ii ajuta pe Gardienii Galaxiei sa intre in sediul companiei Ogorcorp, compania care l-a creat pe Rocket pentru a obtine codul de anulare a comutatorului. Ajunsi in sediul companiei, in momentul in care Gardienii Galaxiei  pun mana pe dosarul lui Rocket, ei vor avea parte de o surpriza neplacuta.

Distributia filmului Gardienii Galaxiei Volumul trei este una de exceptie, putem vedea actorii:

  • Chris Pratt (Peter Quill), a mai jucat in filme ca: Razbunatorii: Sfarsitul Jocului, Jurassic World: The Ride, Gardienii Galaxiei sau Thor: Iubire si Tunete
  • Bradley Cooper (Rocket) – a mai jucat in filme ca: Lunetistul American, Gardienii Galaxiei 2, Razbunatorii: Razboiul infinitului si Razbunatorii: Sfarsitul Jocului
  • Vin Diesel (Groot) a mai jucat in seria Furios si Iute, Triplu X: Intoarcerea lui Xander Cage si altele

Filmul Gardienii Galaxiei volumul 3 are durata de doua ore si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8. Pe Disney+ sunt disponibile toate cele trei filme din seria Gardienii Galaxiei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.