Informatii acoperire servicii fixe si mobile Vodafone

Informatii acoperire servicii fixe si mobile Vodafone – Vodafone Romania este unul din operatorii de telefonie mobila principali din tara iar din 31 martie 2020 compania UPC devine de asemenea Vodafone, astfel incat Vodafone va furniza atat servicii mobile cat si servicii fixe.

Pentru a verifica acoperirea serviciilor mobile (voce si date) Vodafone trebuie sa accesam site-ul oficial Vodafone.ro – Servicii si tarife – subsectiunea Alege VodafoneHarta de acoperire. Aici vom avea harta de acoperire pentru serviciile mobile si o sectiune pentru cautarea localitatii in stanga – sus. Selectand localitatea vom putea verifica daca intr-o anumita zona exista servicii 2G/3G sau 4G.

Pe aceasta harta nu sunt disponibile momentan informatii despre acoperirea 5G insa, sub harta sunt trecute zonele in care functioneaza. Reteaua 5G poate fi utilizata in reteaua Vodafone momentan in Bucuresti, Cluj-Napoca si Mamaia.

In ceea ce priveste serviciile fixe, pe site-ul Vodafone.ro nu exista momentan o sectiune pentru a putea verifica acoperirea, daca doriti sa aflati disponibilitatea infrastructurii fixe la Vodafone (UPC) in anumite localitati, lasati un comentariu mai jos.

UPC reprezinta unul dintre principalii furnizori de servicii fixe (televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixa) din tara iar din 31 martie 2020, UPC devine Vodafone. Au fost facute numeroase campanii de informare privind aceasta tranzactie importanta pe piata de telecomunicatii din Romania.

Au fost lansate inclusiv oferte comune Vodafone – UPC pentru a convinge abonatii UPC sa se aboneze la servicii mobile si abonatii Vodafone sa se aboneze la servicii fixe.

Multi abonati UPC si-au exprimat scepticismul in privinta acestei tranzactii insa ramane de vazut cum va evolua Vodafone atat pe segmentul serviciilor fixe cat si pe segmentul serviciilor mobile.

In primele luni ale anului 2019, UPC raporta aproximativ 594.000 de abonatii la internet, peste 700.000 de abonati la televiziunea prin cablu si peste 581.000 de abonati ai serviciului de telefonie fixa, avand un numar total de 961.700 de clienti.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

75 COMENTARII

 1. Bună seara! Există Vodafone (UPC) pentru tv si internet in orasul Brasov? In caz ca există,pot face transfer de servicii de la Buzău la Brașov? Mulțumesc anticipat pentru raspuns!

  • Buna seara,
   In municipiul Brasov exista acoperire pentru serviciile Vodafone (UPC), se poate face transfer de locatie cat timp exista acoperire la adresa unde doriti sa mutati serviciile.

 2. Buna ziua,am portat o cartela reincarcabila de vodafone ptr un abonament la Telekom.L.am reziliat dupa trei saptamani.Va rog frumos sa.mi spuneti cum si daca imi mai pot obtine nr de vodafone innapoi la cartela reincarcabila de la vodafone.Mentionez ca am sunat la cei de la vodafone si mi.au zs ca nr este in carantina.Se mai poate recupera?Va multumesc!

  • Buna ziua,
   De ce nu ati intrebat persoana de la Vodafone cu care ati discutat?
   Din cate stiu, in perioada de carantina de 60 de zile numarul poate fi recuperat, luati legatura cu Vodafone pentru detalii.

 3. Buna seara. Am gasit o modalitate de a verifica acoperirea serviciilor fixe vodafone-upc :

  order.upc.ro/?offerid=6608&c_source=Vodafone.ro&c_medium=TVandFix&c_name=bundle

  La localitate introducand orasul va aparea in lista doar localitatile unde sunt disponibile serviciile fixe.

  • Conform vechiului site UPC, in Iclod, Cluj nu ar exista acoperire pentru servicii fixe.
   Totusi, puteti pune o intrebare si la relatii cu clientii Vodafone la numarul 0311001001.

  • Salut Costi,
   Din cate stiu, in Hintesti, Arges nu exista acoperire pentru serviciile fixe Vodafone. Totusi, ai putea sa pui o intrebare si la relatii cu clientii la numarul 0311001000.

 4. buna ziua ,imi puteti spune va rog daca in comuna Prajeni,sat Campeni,Judet Botosani aveti acoperire oentru internet fix,TV si telefon fix?
  Momentan am contract cu Telekom pana in iunie 2020,dar as dori sa schimb cu Vodafone,asta bineinteles daca este acoperire.

  va multumesc

  • Buna ziua,
   Conform informatiilor disponibile pe vechiul site UPC, in Campeni, Botosani nu exista acoperire pentru serviciile fixe. Totusi, puteti da un telefon la relatii cu clientii Vodafone servicii fixe la numarul 0311001000 sa verifice si ei mai bine.

 5. Exista infrastructura fixa internet, cablu coaxial sau fibră optică, Vodafone (UPC) in jud. Tulcea, comuna Greci, strada Granitului ?
  Mulțumesc!

   • Infrastructura este instalata in Greci, Telekom a semnat un constract cu cei de la vodafone(upc), instalarile vor incepe curand din luna mai-iunie, telekom instaleaza servicii pentru vodafone(upc)

    • Nu stiam acest lucru. E vorba doar de angajati Telekom care sunt subcontratati de Vodafone sau folosesc reteaua Telekomului, asa cum face Orange? Este un acord nou?

     • Or sa foloseasca reteaua telekom pentru semnal (este centrala chiar in comuna Greci), exact cum este in orasul apropiat Macin, cei de la telekom instaleaza servicii pentru Orange (fibra pana in casa), se lucreaza zilnic in comuna, in maxim 2-3 luni o sa fie gata.