Inspector Koo – serial coreean Netflix
In acest articol vom mentiona detalii despre cateva serii sud-coreene ce vor fi disponibile pe Netflix luna aceasta.

Inspector Koo / A Wonderful Sight (2021) – din 30 octombrie, pe Netflix. Inspector Koo este un serial politist / drama / comedie, va avea 12 episoade iar Netflix va pune la dispozitie cate 2 episoade pe saptamana, din 30 octombrie. Un episod dureaza 70 de minute.

Koo Kyeong Yi (Lee Young-ae) este un anchetator de asigurari foarte stralucit care rezolva cele mai incalcite cazuri de frauda in asigurari. Koo va avea mari dificultati intr-un caz in care o tanara la fel de inteligenta precum Koo isi insceneaza moartea pentru a pune mana pe banii de asigurare.

Inspector Koo – serial coreean Netflix

Paik’s Spirit/ Savorile Coreei este un talk show ce va fi disponibil pe Netflix din 1 octombrie. Paik Jong Won este un bucatar celebru in Coreea care va discuta in fiecare episod cu cate o vedeta locala despre bucataria coreeana si despre bauturi.

Criminalul in impermeabil galben: O poveste contemporana coreeana / The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Koreea (2021), din 22 octombrie pe Netflix. Acesta este un serial documentar care detaliaza crimele unui psihopat din Coreea. Intre anii 2003-2004 Yoo Young Chul a ucis 20 de oameni creand panica in Seul prin felul brutal prin care omora oameni. Young nu tinea cont de varsta victimelor sale sau starea sociala. Documentarul are 3 parti.

Criminalul in impermeabil galben: O poveste contemporana coreeana este prima serie documentara sud-coreeana de pe Netflix si este bazata pe povestea reala a unuia dintre cei mai cunoscuti criminali in serie din Coreea de Sud. Seria documentara prezinta povestea acestuia, de la modul in care a ajuns criminal, pana la obiceiurile sale canibalice.

Seria va utiliza interviuri si filmari care nu au fost difuzate pana in prezent pentru a contura povestea unui criminal in serie care a generat frica si panica in Coreea de Sud.

Update 30.10.2021: Serialul Inspectoarea Koo nu este disponibil inca pe Netflix;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.