Obsesie, dragoste, invidie – va avea sezonul 2?
Netflix a adaugat o noua miniserie asemanatoare filmelor 365 de zile, ajungand deja in topul celor mai vizionate productii de pe aceasta platforma online. Obsesie, dragoste, invidie (Obsession – 2023) a fost adaugat ieri, 13 aprilie, si este o productie romantica din Regatul Unit.

Productia il prezinta pe William Farrow (Richard Armitage), un barbat care capata o obsesie disperata, intrand intr-o idila scandaloasa. William pare sa aiba totul, este bogat, are o familie frumoasa si o cariera de prestigiu in Parlament. Insa, din viata ii lipseste pasiunea, ceea ce il face sa se simta gol pe dinauntru, fapt care il atrage intr-o relatie catastrofala cu logodnica fiului sau.

In miniserie putem vedea actorii Richard Armitage (a interpretat rolul lui Thorin in filmele Hobitul), Charlie Murphy (Happy Valley – 2014, Peaky Blinders – 2013, Halo – 2022, The Last Kingdom – 2015), Rish Shah (Ms. Marvel – 2022, Do Revenge – 2022), Indira Varma (Exodus: Gods and Kings – 2014, Rome – 2005), Anil Goutam, Sonera Angel, Pippa Bennett-Warner (Gangs of London – 2020, See How They Run – 2022), Marion Bailey (The Crown – 2016) si altii.

Pe IMDb, Obsesie, dragoste, invidie are nota 5.4 din 616 recenzii si ocupa locul 276 in topul IMDb al celor mai cunoscute seriale ale momentului. Pe Netflix si-a consolidat astazi prima pozitie in topul celor mai vizionate seriale in Romania, fiind urmat de Agentul de noapte (locul 2) si Raca (locul 3).

Obsesie, dragoste, invidie – va avea sezonul 2?

Obsesie, dragoste, invidie pare sa fie o adaptare a filmului din 1992, Damage, cu Jeremy Irons, Juliette Binoche si Miranda Richardson, film care a fost nominalizat la Oscar.

In ceea ce priveste posibilitatea de a avea sezonul 2, aceasta productie are 4 parti si a fost lansata ca serie limitata. Totusi, finalul miniseriei este ambiguu, ceea ce ne face sa ne intrebam daca va avea si sezonul 2. Reprezentantii Netflix nu au confirmat episoade noi ale acestei serii si avand in vedere ca este marcata ca serie limitata, cel mai probabil nu vom vedea episoade noi.

Daca se va schimba ceva, vom actualiza acest articol. Intre timp, voi ce parere aveti despre aceasta productie? Credeti ca ar trebui sa aiba episoade noi?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.