Oferta Digi extraoptiune 4k gratuita o luna
Digi (RCS & RDS) a lansat astazi o noua oferta ce are scopul promovarii extraoptiunilor, de data aceasta este vorba de extraoptiunea 4k pentru care se ofera o luna gratuit. Oferta este disponibila exclusiv online si nu presupune o perioada contractuala.

Abonatii Digi care doresc sa beneficieze de o luna gratuit trebuie sa activeze extraoptiunea 4k online in contul Digi, reducerea aplicandu-se in prima luna. Oferta este disponibila in perioada 4-20 februarie 2022, pe parcursul Jocurilor Olimpice de iarna de la Beijing.

Digi promoveaza aceasta oferta pentru ca abonatii sa se poata bucura de experienta olimpica in format 4k, pe postul Eurosport 4k. In extraoptiunea 4k este inclusa si televiziunea Digi 4k iar incepand cu a doua luna va fi platit pretul intreg, 5 lei pe luna.

Aceasta extraoptiune poate fi activata doar de catre abonatii Digi la televiziune digitala prin cablu, nu si de catre abonatii DTH (televiziune prin satelit). Extraoptiunea poate fi dezactivata dupa luna gratuita, nefiind perioada contractuala.

Digi a lansat si un clip de promovare al Jocurilor Olimpice de iarna si al ofertei 4k, pe care il puteti viziona aici:

Reamintim ca Jocurile Olimpice de iarna se pot vedea pe Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 4k, TVR 1 si TVR 2, puteti gasi aici mai multe informatii despre aceasta competitie la care participa si sportivi romani in discipline sportive precum sanie, bob, schi alpin, sarituri cu schiurile, schi fond, biatlon, patinaj viteza sau skeleton.

Oferta Digi extraoptiune 4k gratuita o luna

Ultima extraoptiune oferita la promotie de Digi a fost Film Now in perioada 17-31 ianuarie iar prin activarea acestei extraoptiuni se ofereau 2 luni gratuite.

In ultimii ani, Digi a lansat frecvent campanii pentru promovarea extraoptiunilor, fiind clar ca acesta este unul dintre obiectivele lor. Ultima extraoptiune adaugata de Digi este Balcan Music, pentru care abonatii ce doresc sa vizioneze postul Balcan Music TV trebuie sa plateasca 1.30 lei pe luna.

Voi ce parere aveti despre aceasta oferta? Veti activa extraoptiunea pentru a beneficia de o luna gratuita 4k?

Update 16.05.2022: Digi ofera din nou o luna gratuita pentru extraoptiunea 4k abonatilor care o activeaza online pana pe 5 iunie 2022; De asemenea, persoanele care activeaza aceasta extraoptiune pana pe 5 iunie sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru a castiga 2 bilete la sferturile de finala Roland Garros din Paris;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII