Oferta portare Digi – Te sun sa-ti povestesc
Digi a lansat la inceputul lunii iulie o noua oferta ce are ca scop promovarea portarii din alte retele. Digi (RCS & RDS) este lider in ultimii ani la portarea numerelor de telefonie mobila, pozitia de lider fiind sustinuta si de campaniile frecvente prin care sunt oferite beneficii la portare.

Desi campania este noua, beneficiile sunt aceleasi pe care Digi le-a oferit in cadrul ofertelor trecute. Persoanele care porteaza un numar mobil din alta retea si opteaza pentru un abonament mobil nou, vor beneficia de reducere la abonament 50% timp de 4 luni. Reducerea se aplica in lunile 7-10, nu in primele luni ale contractului, este bine de stiut acest lucru in cazul in care va intrebati de ce primele luni sunt facturate integral, desi v-ati portat pe un abonament nou in cadrul acestei oferte.

Pentru a beneficia de reducere, acestea sunt alte doua conditii pe care trebuie sa le indeplinim:

  • perioada contractuala trebuie sa fie de 2 ani;
  • abonatii trebuie sa aiba minim un serviciu fix;
  • reducerea nu se cumuleaza cu aceea din cadrul ofertei de achizitie telefoane in 24 de rate sau cu alte promotii;

Oferta portare Digi – Te sun sa-ti povestesc

Noua oferta la portare Digi numita Te sun sa-ti povestesc este disponibila vara aceasta in perioada 1 iulie – 31 august 2022. Asa cum am mentionat, beneficiile nu sunt noi, operatorul avand diverse promotii prin care sunt oferite astfel de reduceri. In cadrul uneia dintre cele mai recente oferte, s-a oferit 50% reducere la abonament timp de 8 luni.

In primul trimestru al anului 2022, Digi si-a mentinut pozitia de lider la portare, avand in primele trei luni peste 180.000 de numere portate in reteaua Digi (fixa si mobila). De la lansarea serviciului de portare, peste 3.400.000 de abonati au decis sa isi porteze numarul in reteaua Digi.

Voi ce parere aveti despre cea mai noua campanie Digi, Te sun sa-ti povestesc? Sunteti dispusi sa portati un numar din alta retea? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII