Oferta Vodafone – 3 luni la jumate si Netflix cadou
Vodafone Romania lanseaza o noua oferta disponibila exclusiv online, prin care ofera reduceri serviciilor fixe si serviciilor mobile dar si Netflix inclus timp de 12 luni.

O parte din beneficiile acestei oferte au fost disponibile si in perioada sarbatorilor de iarna, in perioada 19 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021, dupa cum am detaliat in acest articol.

In cadrul noii oferte online, Vodafone ofera beneficii atat pentru clientii noi cat si pentru clientii de telefonie mobila Vodafone. Pentru clientii noi, Vodafone ofera 50% reducere in primele 3 luni de abonament si Netflix inclus timp de 6 luni.

In ceea ce priveste abonatii Vodafone mobil, la contractarea serviciilor fixe se ofera 50% reducere pentru primele 3 luni de abonament si Netflix cadou timp de 1 an de zile. In plus, este oferita o reducere de 2 euro pe luna pentru abonamentul de TV+NET pe perioada contractuala (2 ani). Pachetul recomandat de Vodafone (UPC) clientilor existenti de telefonie mobila este Vodafone TV + Net 500, pretul este de 7.50 euro pe luna in primele 3 luni iar incepand cu a 4-a luna pretul devine 15 euro pe luna, acestea sunt beneficiile incluse:

  • Televiziune digitala TV Complet – 191 de programe TV – mediabox Vodafone TV inclus
  • Extraoptiunea TV Sport
  • Extraoptiunea TV 4k
  • Internet fix – Net 500 – echipament wireless inclus
  • Netflix cadou timp de 12 luni

Oferta Vodafone – 3 luni la jumate si Netflix cadou

Pentru a putea beneficia de serviciul Netflix inclus, este necesar sa optam pentru televiziune digitala si Net 500. Creditul oferit pentru serviciul Netflix are valoarea lunara a abonamentului Standard (9.99 euro) insa putem utiliza creditul si pentru activarea unui abonament superior, fiind necesar sa achitam diferenta.
Preturile mentionate mai sus sunt cu TVA inclus.

Aceasta oferta este disponibila pana pe 27 ianuarie 2021, cu posibilitatea de prelungire a ofertei.
Vodafone continua campaniile cu Netflix inclus, fiind printre singurii operatori care ofera promotional acest serviciu, datorita parteneriatului avut cu Netflix.

Voi ce parere aveti de oferta Vodafone?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. de ce numai merge canalul jim jam imi apare ca nu sunt abonat la canalul asta eu am pachetul minim platesc 68 lei pana acum imi mergea acum numai imi merge. l-ati bagat in pachetul complet canalul asta