Pup-o, ma! Infruntarea bacilor se va vedea la Prima TV
Prima TV va difuza cel mai nou serial romanesc, realizat de aceeasi echipa din spatele filmelor de pe Netflix Pup-o, ma! 1 si 2. Seria va fi o comedie si va fi primul serial despre ardeleni si ciobani.

Serialul ii prezinta pe Tica (Alin Panc) si Horica (Sandu Pop / Varu’ Sandel), doi ciobani care sunt convinsi ca pot cuceri orice femeie. In cadrul seriei, opt tinere vor intra in competitie pentru a castiga inima ciobanilor, 50 de mii de euro si pentru a fi desemnate Bacita anului.

Alin Panc, care este atat actor cat si regizor al acestei productii, a declarat ca serialul va aduce un stil unic de comedie pe scena romaneasca iar telespectatorii vor vedea sinceritatea si bunul simt al oamenilor simpli de la tara.

In serial vom vedea actorii Alin Panc, Sandu Pop, Laura Cosoi, Madalina Anea, Iulian Ilinca, Iulia Alexandra Neacsu, Roxana Condurache, Oana Ionita, Ioana Picos, Alice Peneaca, Mihnea Trusca si altii.

Data lansare Pup-o, ma! Infruntarea bacilor
Serialul va fi inclus in grila de toamna Prima TV insa nu a fost anuntata inca data lansarii. Vom actualiza acest articol cand vom avea aceasta informatie.

Primele doua filme Pup-o, ma! au fost lansate dupa cum urmeaza si sunt disponibile in Romania online atat pe Netflix cat si pe Antena Play:

  • Pup-o, ma! (2018), pe IMDb a obtinut nota 6.2 din 722 recenzii
  • Pup-o, ma! 2: Mireasa nebuna (2021), pe IMDb a obtinut nota 5.7 din 191 recenzii

Pup-o, ma! Infruntarea bacilor se va vedea la Prima TV

In prezent, Prima TV difuzeaza si alte seriale, majoritatea fiind romanesti: Oportunistii, Trasnitii, Doar pentru iubire, Nimeni nu-i perfect si Iubiri secrete.

Serialele romanesti, atat de comedie cat si de alte genuri, au generat audiente bune, printre aceste seriale putem mentiona: Las Fierbinti, Vlad, Adela, Trasnitii si altele.

Nu ezitati sa va lasati mai jos parerea despre cel mai nou serial romanesc, Pup-o, ma! Infruntarea bacilor.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.