Rebelde revine pe Happy Channel
Happy Channel va redifuza celebra telenovela Rebelde (2004) conform unui promo difuzat pe post. Seria este produsa de Pedro Damian pentru Televisa si a fost difuzata in tara natala pe Las Estrellas.

Scoala Elite Way este o scoala privata de prestigiu international unde studentii din inalta societate primesc o educatie superioara pentru a putea fi pregatiti pentru viitor. Scoala are un program de scolarizare pentru studentii cu resurse financiare reduse dar care au performante excelente.

Insa, putini astfel de studenti reusesc sa termine scoala deoarece sunt persecutati de o societate secreta numita La Logia, al carei scop este sa pastreze scoala disponibila doar pentru studentii privilegiati.

Printre studenti se numara Mia, Roberta, Miguel, Diego, Lupita si Giovanni, 6 adolescenti care, in ciuda diferentelor, descopera ceva ce ii va uni, dragostea lor pentru muzica.

In aceasta serie vom vedea actori precum Dulce Maria, Jorge Pance, Itza Sodi (Narcos: Mexico – 2018), Estefania Villarreal, Anahí, Alfonso Herrera (Ozark – 2017, Sense8 – 2015), Christopher Von Uckermann si altii.

Rebelde revine pe Happy Channel

Rebelde are 440 de episoade difuzate intre 2004 – 2006 si structurate pe 3 sezoane. Pe IMDb a obtinut nota 6.8 din aproximativ 5.700 de recenzii. Happy Channel nu a anuntat inca data de la care va difuza Rebelde insa cel mai probabil va incepe in iulie si va fi difuzata undeva in intervalul 12:00 – 16:00.

Rebelde a fost realizata dupa telenovela argentiniana Rebelde Way (difuzata intre 2002 – 2003, a ajuns la 319 episoade). Rebelde Way a fost urmata de filmul Erreway: 4 caminos (2004).

Fanii Rebelde pot urmari pe Netflix serialul cu acelasi nume (titlu localizat: Rebelii), un remake al productiei din 2004 cu Azul Guaita Bracamontes, Franco Masini si Sergio Mayer Mori. A fost lansat in 2022, are un singur sezon alcatuit din 8 episoade si a fost confirmata deja reinnoirea cu sezonul 2.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre data si ora de difuzare a acestei productii.

Update 21.06.2022: Happy Channel va difuza Rebelde din 4 iulie 2022, de luni pana vineri, de la ora 14:30, urmand sa inlocuiasca o alta telenovela cunoscuta, Betty cea urata;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  1. Toate puștoaicele de liceu erau iinebunite prin 2005 după acest serial….. Și nu înțelegeam de ce. Joacă și un homosexual în telenovelă.