Vodafone Club – noul program de loialitate
Vodafone lanseaza noul program de loialitate numit Vodafone Club prin care abonatii Vodafone pot beneficia de oferte si reduceri disponibile la partenerii Vodafone.

Vodafone Romania mentioneaza ca acest serviciu este lansat ca o multumire adresata clientilor, indiferent ca este vorba de abonati sau de utilizatorii prepay. Vodafone Club poate fi utilizat si de clientii business Vodafone.

Voucherele de reducere si promotiile din cadrul programului Vodafone Club se pot viziona in aplicatia MyVodafone – sectiunea Program de loialitate – Marketplace. Aici putem rezerva voucherele dorite pentru a beneficia de reduceri online sau in magazinele comerciantilor. Tot aici putem vedea conditiile de utilizare pentru fiecare voucher.

Cativa dintre partenerii Vodafone la care putem beneficia de reduceri sunt: 7card, Regina Maria, Intersport, Carturesti, Bitdefender, BestKids, Deichmann, Domino’s Pizza, Glovo, Philips, Lego, Under Armour, Vivre si altele.

Vodafone Club – noul program de loialitate
Ofertele disponibile vor fi lunare sau se vor schimba la 2-3 luni, fie cu alte oferte pentru aceiasi parteneri sau cu ofertele unor noi parteneri. Spre exemplu, pe pagina dedicata programului Vodafone Club, ofertele lunii sunt urmatoarele:

  • 7card – 50% reducere
  • Intersport – 20% reducere la orice achizitie din magazinele Intersport din tara
  • Regina Maria – 40% reducere
  • Carturesti – 20% reducere

Voucherele se genereaza pentru fiecare numar de telefon in parte. Beneficiile din programul de loialitate Vodafone Club nu se adreseaza serviciilor Vodafone ci doar alte partenerilor Vodafone, majoritatea partenerilor fiind mentionati mai sus.

Chiar daca nu suntem abonati Vodafone, inca de la abonare vom putea beneficia de ofertele din cadrul programului Vodafone Club.

Fiind o optiune noua, este important sa ne asiguram ca utilizam ultima versiune a aplicatiei MyVodafone, altfel este posibil sa nu putem accesa sectiunea dedicata.

Reamintim ca Vodafone a trimis astazi informari abonatilor sai despre inchiderea serviciului Vodafone Wi-Free din 26 februarie. Abonatii sunt incurajati sa comande un mini router portabil wi-fi, ca alternativa a acestui serviciu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.