Warner TV va inlocui TNT
Televiziunea TNT va fi inlocuita de postul Warner TV ca urmare a unor procese de reorganizare efectuate in mai multe tari din Europa. Warner TV este disponibil in Franta prin operatorul Canal+ inca din 2017 (inlocuind postul Syfy) iar posturile TNT vor fi inlocuite si in alte tari precum Romania sau Germania.

In Romania, TNT va fi inlocuit de Warner TV iar in Germania vor fi efectuate urmatoarele modificari:

 • TNT Film devine Warner TV Film
 • TNT Comedy devine Warner TV Comedy

Modificarile vor fi efectuate toamna aceasta, vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare privind data modificarii. Conform publicatiei germane germany.in-24, modificarea a fost anuntata de Hannes Heyelmann, reprezentantul Warner Media inca de la inceputul lunii trecute.

Warner TV va inlocui TNT

TNT (Turner Network Television) este disponibil in Romania din toamna anului 2015, atunci cand a inlocuit TCM (Turner Classic Movies). TNT este detinut de Warner Media si difuzeaza filme si seriale, atat clasice cat si moderne.

Serialele difuzate in prezent de TNT sunt: Xena: Printesa Razboinica (acesta este ultimul serial adaugat in grila TNT), Hercule, Echipa de soc sau Magnum, P.I.

In SUA, Warner TV exista din 1995 si a difuzat seriale cunoscute precum The Flash, Gotham, Arrow, Pretty little liars, Fringe, The Vampire Diaries, The Ellen DeGeneres Show, The big bang theory, Gossip girl, Supernatural, Smallville, Jack and Jill, Doi barbati si jumatate si multe altele.

TNT este disponibil in grilele operatorilor principali de televiziune prin cablu si este disponibil in format HD la Vodafone, Telekom si Orange, varianta HD lipsind insa din grila Digi. In ceea ce priveste grilele operatorilor principali DTH, este disponibil in format SD la Digi, Focus Sat si Telekom insa nu exista in grila Orange.

Aceste modificari vin la scurt timp de la comunicatul publicat de reprezentantii Discovery si AT&T privind formarea uneia dintre cele mai mari companii media din lume, Warner Bros. Discovery.

Voi ce parere aveti despre TNT si despre inlocuirea acestui program cu Warner TV?

Update 05.10.2021: Conform clipului video publicat pe YouTube, Warner TV va fi disponibil in Romania din 23 octombrie 2021; Puteti vedea clipul video de promovare aici:

Update 23.10.2021: Modificarea a fost efectuata in cursul diminetii acesteia;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

21 COMENTARII

 1. La fel ca post de muzica Atomic TV revine exemplu pun nou televiziune aceasta fara inlocui (TNT ramane post tv), face direct nou post tv (Warner TV).
  Exemplu post tv de documentar Digi Animal World are partiala limba maghiara + romana la fel ca reclame
  MGM face nou firma mgm tv ro srl sau partiala limba exemplu reclame avea scrie alta limba.
  Universal Channel partiala limba maghiara + romana exemplu reclame avea scrie maghiara+romana.
  Paramount Channel partiala limba maghiara + romana exemplu reclame avea scrie maghiara+romana.
  TNT trebuie sa fii ramane post tv

 2. Mai bine direct nou televiziune aceasta fara inlocui (TNT ramane post tv), face direct nou post tv (Warner TV).
  Rusine pentru falimentului lui MGM apoi Universal Channel Romania apoi acum Paramount Channel Romania urma cu TNT.
  Trebuie PETITIE pentru ramane post tv.

 3. Cel mai frumos a fost tcm. Turner Classic Movies. Mai erau și reclamele alea cu cimitire de mașini americane. Reclama cu Matrix cu gagica care zbura prin geamul de sticla. Ce nostalgie. Mai bine revenea la TCM.

   • Eu de câte am înțeles sunt încă în teste, așa a fost spus că 6 luni o să fie în teste și o sa pornește după ăsta și o să plătească pentru că să privești acest canal. Numai la Tele plus a întrat și emită online pe aplicația.

   • Odată spuneți ca o sa întra odată nu, ce să credeam. Și de unde aveți informații, că eu când vă întreb ca nu aveți. Numai mințiți, văd că nu vă place manele și de ăsta nu scrieți nimic despre Balcan Music.

    • Stefan . Este adevarat nu ascult manele. Am spus ca o sa intre atunci , cand au primit licenta de la CNA pentru ca in dosar scria ca va intra la DIGI Voda intr-un pachet ce va costa 1 leu corect? 2 Dupa mai mult de 6 luni Balcan Music nu au miscat nimic nici catre Voda nici catre Digi. Am intrebat la Digi de acest post si mi sa spus ca a fost la inceput o simpla discutie preliminara doar verbala. De atunci nimic mai mult. Atunci ce vrei sa scriu eu aici? Sa scriu ca va intra cand cei de la Balcan Music nu au mai facut nimic?